Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Trešdiena, 25. decembris
Stella, Larisa

Ziemas krājumus pa tukšo!

Šīs nedēļas sākums lika aizmirst par ziemas ēdieniem. Taču nedēļas beigu prognoze vismaz pašlaik, kad rakstu šo sleju, liek atgriezties martā. Tātad - tīru sirdsapziņu vēl varam paspēt šķēlēt pēdējo ķirbi, kas no skapjaugšas glūn, un pagrabā sameklēt pēdējās jau vīst sākušās seleriju galvas.

Ko darīt tiem, kam pagraba nav? Godīgi sakot, man šķiet, ka martā šie cilvēki jūtas labāk nekā pilno pagrabu īpašnieki, jo viņiem nav pienākuma pret tiem ķirbju, burkānu un kāpostu kalniem, kas joprojām nav apēsti. Viņi, piemēram, var gatavot smalku pērļu grūbu risoto.

Visas receptes sarūpējis Restorāna servisa skolas audzēknis un restorāna Neiburgs pavārs Andrievs Jansons.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sriracha – pikanto ēdienu kultūras simbols

Tiem, kam garšo ēdiens ar asumiņu, visdrīzāk virtuvē garšvielu un mērču klāstam pievienojusies pudele ar sarkano pildījumu un zaļo korķīti – Sriracha.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko