Zivju kroketes ar burkānu polentu un spinātu mērci
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Sastāvdaļas
4 porcijām vajadzēs: 600 g baltās zivs filejas (heks, mintajs, menca),
150 g saldā krējuma, 2 olas, 100 g rīvmaizes, 250 g kukurūzas putraimu,
600 g burkānu, 5 g sviesta, 10 g diļļu un pētersīļu.
Mērcei
40 g spinātu, 5 g sīpolu, mazliet ķiploku, 200 g saldā krējuma, 10 g eļļas, sāli, cukuru un piparus.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
6 komentāri
Lolo
Krmel
Adelphia
Patty
garaam
Vārds