Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Divdesmit trīs collu skaistulis

Jauna, inovatīva dizaina līnija, lielisks iespēju klāsts un, pats galvenais, 3D – tāds ir Samsung 750. sērijas klasiskais un 950. sērijas asimetriskais monitors. Šādas īpašības vienaldzīgu neatstās nevienu lietotāju. Turklāt šis monitors spēj ātri pārvērsties televizorā un otrādi, tātad nodrošināt kinoteātri jūsu mājās. Samsung monitors liks pārdomāt klēpjdatoru iespējas par labu šim 23 collu skaistulim.

Klasisks un bez liekiem izskaistinājumiemIzvērtējot tirgus tendences, novērojama kāda izteikta nianse – monitoru tirgus samazinās, jo to vietā lietotāji izvēlas klēpjdatorus, kas ir ērtāki un ergonomiskāki. Mūsdienīgam monitoram ir jāspēj visas šīs īpašības pārspēt ar jaunām inovācijām un risinājumiem. Samsung šo problēmu ir apsvēris no dažādiem skata punktiem un, lūk, lietotājiem tiek piedāvāti divi inovatīvi, estētiski un funkcionāli monitori.

Šajā apskatā tiks analizēts un vērtēts viens no jaunās sērijas brašuļiem – 23 collu monitors Samsung T23A750.

Monitoram ir melns korpuss, priekšējais vadības panelis. Pirmais iespaids par šo tehnikas sasniegumu šķiet neapšaubāms – tas ir monitors ar stingri ieturētu klasisko dizainu, bez liekām noapaļotām malām un citiem izskaistinājumiem. Uz tā priekšējā paneļa ir izvietota skārienjutīgo vadības pogu rinda, kas sākas ar ieslēgšanas/izslēgšanas pogu, turpinās ar navigācijas (uz augšu, uz leju) pogu, izvēlnes, akceptēšanas un skaļuma regulēšanas pogām un noslēdzas ar pārslēgšanās no 2D uz 3D režīmu pogām. Šāds pogu izkārtojums lieliski iederas monitora kopējā koncepcijā, jo papildina tā dizainu.

Tehnisko iespēju pilnībaKvalitātes ziņā Samsung T23A750 varētu būt viens no līderiem savā klasē, jo tam ir 23 collas liels ekrāns ar HD izšķirtspēju, kas filmu skatīšanos padara līdzīgu mājas kinoteātrim. Tā ekrāns ir košs, kā arī, mainot skata leņķi, attēla kvalitāte nemazinās. Monitoram ir 1920 x 1080 pikseļu izšķirtspēja. Tāpat dokumentu un citu failu aplūkošana ir ērta, attēls ir dzidrs un ļoti kvalitatīvs.

Iepriekšminētās īpašības nevar uzskatīt par reti sastopamām, jo tirgū ir pietiekami daudz dažādu dizainu un klašu monitoru ar tādām pašām īpašībām. Tāpēc apskatīsim labāk iespējas, kādas tik bieži nemaz nenodrošina monitori. Piemēram, 3D, jo šis simbols nosaka ierīces inovatīvo raksturu. Taču jāpiebilst, ka Samsung monitoram ir veiksmīgi izveidota un lietojama funkcija, kas nodrošina pārslēgšanos no 2D režīma uz 3D. Tās ieslēgšanas  podziņa atrodas uz skārienjutīgā vadības paneļa. Monitora komplektā ietilpst arī 3D brilles, kas filmu skatīšanos padara par lielisku un neatkārtojamu piedzīvojumu. Tieši 3D kvalitāti pēc piecu ballu skalas varētu novērtēt ar 4 zvaigznēm, kas mājas monitoram ir loti labs rādītājs. Attēla kvalitāte nav tāda, kādu esam pieraduši redzēt kinoteātros, bet tā ir pietiekami laba, lai izvēlētās pārraides varētu lieliski izbaudīt mājas apstākļos. Līnijas ir pietiekami asas, un kur nu vēl sajūta, ka filmas vai animācijas varonis tev pasniedz roku vai mēģina pat pieskarties. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko