Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Demonstrēs grupas “Iron Maiden” koncertfilmu “Flight: 666”

21.aprīlī plkst.19.00 kinoteātrī Parex Plaza savu vienīgo seansu Baltijas valstīs piedzīvos grupas Iron Maiden koncertfilma “Flight: 666”, informē kinoteātra menedžere Ginta Lāce.

"Maiden Day" jeb 21.aprīlī 35 pasaules valstu kinoteātros, tai skaitā k/t Parex Plaza, tikai vienu dienu uz lielā ekrāna būs skatāma "Iron Maiden" 2008.gada "Somewhere Back In Time Tour" laikā uzņemtā koncertfilma.

“Flight: 666” ir pilnmetrāžas dokumentālā filma par grupas leģendārās koncertturnejas "Somewhere Back In Time Tour", ko uzskata par ambiciozāko un drosmīgāko rokmūzikas vēsturē, pirmo posmu 2008.gada februārī un martā. Filmā atklāti atainota viena no pasaulē veiksmīgākajām rokgrupām, kā arī iedvesmojoši un ar ievērojamu humora devu attēlota haotiskā atmosfēra koncertturnejā pa visas pasaules stadioniem.

Tikai 45 dienās apbraucot pasauli, grupa lidoja ar tai īpaši pielāgotu lidmašīnu Boeing 757, kuras pilots bija vadošais dziedātājs Brūss Dikinsons un kurā ietilpa visi turnejas dalībnieki, apkalpojošā komanda, kā arī 12 tonnas mūzikas un skatuves aparatūras.

Tā kā Iron Maiden pirmo reizi ļāvusi filmēšanas grupai iekļūt pilnīgi visur, filmā tuvplānā parādīts kā aizkulisēs notiekošais, tā arī iekļauti visbrīnišķīgākie vēl neredzētie Maiden koncertu kadri. Nekas nepaliks noslēpts, jo skatītājs kopā ar grupu dosies no Mumbajas uz Santjago, no Losandželosas uz Sidneju, no Tokijas uz Sanpaulu, no Buenosairesas uz Toronto un visām pilsētām, kas starp tām, piedzīvos pārgurumu un fanu plosīšanos, kopā ar grupu un tās tehnisko komandu lidosiet lidmašīnā uz koncertiem un no tiem, kā arī pavadīs brīvos mirkļus kādā bārā.

Filmas producenti ir slavenie un vairākkārt apbalvotie Skots Makfaidens un Sems Dans no Banger Productions Toronto, Kanādā, kas saņēmuši starptautisku kritiķu atzinību par savām iepriekšējām filmām Metal: A Headbangers Journey un Global Metal.

Biļetes iepriekšpārdošanā k/t kasēs un www.forumcinemas.lv no 10.marta.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja