Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Džeimsu Bondu jaunajā filmā Skyfall ietērps Toms Fords

Jau 23.filmas par britu superaģentu Džeimsu Bondu Skyfall apģērbu un aksesuāru autors būs ASV modes dizainers Toms Fords, kas aģentu 007 ietērpa arī filmā Quantum of Solace (Mierinājuma kvants), paziņoja dizainers.
Fords, kas 2004.gadā aizgāja no visā pasaulē slavenā modes nama Gucci un izveidoja savu zīmolu Tom Ford, atzina, ka ir "aizrauts par iespēju turpināt darbu ar šo ikonisko tēlu".

"Džeimss Bonds ir tipisks Tom Ford vīrietis - elegants, ar stilu un greznību mīlošs," uzsvēra dizainers, kura pirmā režisētā filma A Single Man (Vientuļais vīrs), kas veidota pēc Kristofera Išervuda romāna motīviem, tika nominēta ASV Kinoakadēmijas balvai Oskars.

Jaunajā filmā pasaulslaveno aģentu 007 tāpat kā iepriekšējās divās filmās atveidos Daniels Kreigs, bet tās režisors būs ASV Kinoakadēmijas balvas Oskars ieguvējs Sems Mendess.

Ārvalstu portāli vēsta, ka Holivudas kinostudija Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) un kompānija Sony Pictures, kas finansē filmas uzņemšanu, jau ir reģistrējušas interneta domēnu nosaukumus JamesBond-Skyfall.com un Skyfallthefilm.com.

Skyfall pirmizrāde Lielbritānijā un Īrijā paredzēta nākamā gada 26.oktobrī, bet 9.novembrī to paredzēts pirmo reizi izrādīt ASV kinoteātros. Tas notiks četrus gadus pēc iepriekšējās filmas par aģentu 007 - Quantum of Solace (Mierinājuma kvants) - iznākšanas uz lielajiem ekrāniem.

Filmas  uzņemšana tika atlikta pagājušā gada aprīlī pēc tam, kad MGM tika piedāvāta pārdošanai ar mērķi atrisināt tās parādu problēmas un novērst bankrotu. Pagājušā gada beigās tika paziņots par MGM parādu pārstrukturēšanu, kas ļāva atkal pievērsties šai   filmai, bet janvārī kompānija paziņoja, ka 23.filma par Džeimsu   Bondu  tiks uzņemta un filmēšanas darbi sāksies jau šā gada nogalē.

MGM pērn oktobrī paziņoja, ka tās kreditori un ASV firma Spyglass Entertainment vienojušies par studijas reorganizācijas plānu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja