Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Kosmisks noslēgums Muzeju naktij

Sestdien, 17. maijā pulksten 23:00, gadu pēc sava pagaidām pēdējā albuma "Esi sveiks" iznākšanas, grupa "Baložu Pilni Pagalmi" ar savu īpašo "Muzeju nakts" akustiski eksperimentālo programmu uzstāsies Vecrīgas klubā "Space Dog". Grupa spēlēs dažas jaunas dziesmas, bet lielākā daļa būs faniem jau dzirdētas un iemīlotas kompozīcijas. Ieeja koncertā - bez maksas!

Klubs "SPACE DOG" tika oficiāli atklāts pirms nepilna mēneša ar mērķi radīt alternatīvas, nekomerciālas, bet augstas kvalitātes kultūras un tostarp arī dzīvās mūzikas centru Vecrīgā. Ironiski, ka tas atrodas ganrīz blakus pavisam cita stila iestādījumam "Četri balti krekli".

"Vai esi dzirdējis par to, ka pirmie kosmosa iekarotāji no zemes bija SUŅI? Daudzi no viņiem neatgriezās! Bet ne uz visiem laikiem. Ja gribi noskaidrot ko vairāk, tiec gaidīts kosmosa suņu pasaulē," savus esošos un potenciālos fanus jautri uzrunā kluba vadība.


Starp citu, piektdien, 16. maijā varēsi iesildīties Muzeju naktij un apskatīties, vai jaunais klubs tev ir pa prātam, jo ap 23:00 uzstāsies jazzcore duets "SABOT", sniedzot vienīgo koncertu Latvijā savas 2008. gada Eiropas koncertturnejas ietvaros.

SABOT tika dibināts tālajā 1988. gadā, kad zem šī nosaukuma savu muzikālo kopdarbību uzsāka Christopher Rankin un Hilary Binder, un kopš tā laika viņi ir izdevuši 9 albumus un koncertējuši visdažādākajās vietās visā pasaulē, ieskaitot Dienvidkoreju, Čīli, Venecuēlu, Jaunzēlandi, Pakistānu, u.c. Ieeja kā vienmēr- bez maksas!

Papildus informācija par grupu : http://www.cesta.cz/sabot!.htm




Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja