Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Rudens, Rīga, Štokenbergs un Tautas partija

Sveiki V-dienas lasītāji! Neesmu nekur pazudis, vien uz pāris dienām nomainījis Londonu pret Rīgu. Atgriežoties Latvijā sajutu „revolucionāro“ garu, jo tad, kad devos prom pārmaiņu vēsmas vēl nebija jūtamas. Lielākoties mani draugi, radi un paziņas ir 18.oktobra un 3.novembra pasākumu atbalstītāji, tādēļ viņu attieksme pret notiekošo ir skaidra. „Kontrrevolucionārus“ neesmu sastapis un šķiet arī nesastapšu, jo laikam katrs saprātīgs un domājošs cilvēks Latvijā ir nostājies pret šo valdošo koalīciju un viņas piekoptajām valdīšanas metodēm.

Šķiet nav daudzi, kuri Aigaru Štokenbergu un viņa topošo partiju uzskatītu par glābējiem. Vēl par agru spriest un daudzos patiešām ir aizdomas, ka šis varētu būt jaunais TP projekts, kurš ļautu attiecīgiem ļaudīm palikt pie varas. Tomēr es par Štokenberga jauno politisko spēku noteikti negribētu spriest kā par Tautas partiju 2, jo tomēr Štokenbergs ir pārāk brīvdomīgs, lai spēlētu dubultas spēlītes. Štokenberga līdzšinējā izturēšanās un domāšanas veids liecina, ka priekš Latvijas politiķiem viņš ir, iespējams, pat pārāk patstāvīgs savās domās un izteikumos. Vai viņam kā brīvdomātājam izdosies izveidot jaunu partiju? To rādīs laiks.

Tajā pašā laikā Tautas partijā notiek nopietnas izmaiņas. Helēna Demakova gan stāsta pr partijas vienotību, bet tagad pat reģionālo nodaļu biedri, piemēram, Juris Žagars no Cēsīm, neslēpj savu sašutumu par valdības darba stilu un Tautas partijas lomu tajā. Beidzot ir pienācis brīdis, ka pat Tautas partijas rindās sāk rasties protests pret šīs partijas vadības darba stilu. Beidzot.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja