Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

AUDIO: Grupa “Nothing Special” piedāvā jaunu dziesmu “No ligzdas kritušie”

Grupa “Nothing Special” ierakstījusi un klausītāju vērtējumam nodod savu otro dziesmu “No ligzdas kritušie” ar Neredzīgā Indriķa un tautas rotaļas vārdiem. Šī dziesma ir priekšvēstnesis topošajam grupas albumam “Mēs esam ellē!”, informē mūziķu pārstāvis Jānis Penka.“Ņemot vērā, ka lielāki un mazāki putni no ligzdām krīt katru dienu, grupa uzskata, ka šis ir īstais laiks brīdis par to padomāt, jo šie procesi stipri ietekmē apkārtējās vides tīrību, turklāt nekas neliecina, ka krišanas fenomens tik drīz izzudīs,” uzskata grupas solists Aigars.

Dziesmas tekstā izmantotas rindas no Neredzīgā Indiķa darba “Kāda dziesma dēļ paskubināšanas uz iesākšanu tās brīvības” un labi zināmas bērnu rotaļas vārdi un meldija, kas mijas ar grupas dalībnieku un citu populārāko latviešu vīriešu vārdu pieminēšanu. Grupa nolēmusi arī turpmāk savās dziesmās izmantot latviešu literatūras klasiķu un tautasdziesmu un rotaļu tekstus. Neredzīgā Indriķa dzejas rindas izvēlētas, jo grupas dalībnieki atskārta, ka viņš savulaik bijis ļoti tālredzīgs un, domājot par dzimtbūšanas atcelšanu, iespējams, pavisam nevilšus ļoti trāpīgi uzrunājis tautiešus arī pēc vairākiem gadsimtiem. Pēc pirmā singla “Taupi” izdošanas grupa vairākas nedēļas pavadīja spraigā mēģinājumu procesā un paguva sniegt interviju starptautiskajai ziņu aģentūrai “Reuters”, pastāstot par savām nākotnes iecerēm un situāciju, kas likusi četriem pieredzējušiem vīriem izveidot šādu grupu, starptautiskai auditorijai. Tuvākajā laikā “Nothing special” plāno sākt aktīvu koncertadarbību, kā arī radīt videoklipu. Grupas pirmais singls “Taupi” ar Raiņa vārdiem trīs nedēļu laikā guvis labus panākumus Latvijas mūzikas mp3 topā. Grupā “Nothing Special” muzicē četri rūdīti un pieredzējuši darbinieki: Aigars, Ainars, Aivars un Einārs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

AUDIO

Noklausies grupas "Nothing Special" dziesmu "No ligzdas kritušie"


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja