Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Prinss nav balsojis par Obamu un ierakstījis trīs diskus

Prinss, ASV mūzikas leģenda, šogad sola izdot trīs albumus. Par to viņš pastāstījis laikraksta The Los Angeles Times popmūzikas apskatniecei Enai Pauersai. Prinss ārkārtīgi reti uzņem žurnālistus, sarunas laikā viņš pat aizliedz ieslēgt diktofonu. Senāk intervijas laikā viņš pat neļāva reportieriem izmantot piezīmju blociņus.

Lai nu kā, bet Ena Pauersa atgriezusies no Prinsa savrupmājas, kas atrodas Losandželosas Malholanda ceļa pašā galā, ar iepriecinošām ziņām. Pirmkārt, Prinss ierakstījis eksperimentālu soloalbumu MPLSOUND, kura skanējumā dominē elektroniskā popmūzika. Otrkārt, viņš ierakstījis albumu Lotus Flower — veltījumu elektriskās ģitāras skanējumam, kurā jūtami arī hārdroka elementi. Treškārt, sadarbība ar savu protežē vokālisti Briu Valenti viņš sagatavojis albumu Elixir, kurā skan Brias balss un Prinsa ģitāra. "Mēs to ierakstījām, vairs nespējot sagaidīt Šadē jauno plati!" Prinss sacīja. Eliksīrs ir īpaši seksīgu dziesmu izlase: "Šī mūzika ir atklāti provokatīva, jutekliska un uzbudinoša, bet tas nav kaut kas netīrs vai vulgārs. Mēs nesludinām seksuālu izlaidību — Bria dzied par savu mīļāko, kurš varētu būt viņas partneris uz visu mūžu." Visus šos albumus Prinss plāno izdot bez ierakstu kompāniju starpniecības. Acīmredzot CD formātā tie būs pieejami kādā no ASV lielveikalu tīkliem. Patlaban šis ir viens no populārākajiem albumu izplatīšanas veidiem Amerikā, kad mākslinieki vai ierakstu kompānijas noslēdz ekskluzīvus līgumus par disku pārdošanu veikalu Best Buy, Wal-Mart vai Target tīklos. Savukārt digitālajā formātā Prinsa jaunāko mūziku varēs iegādāties viņa mājaslapā (patlaban darbojas www.lotusflow3r.com), kurā plānots ieviest vairāk interaktīvo iespēju. Plašu rezonansi amerikāņu sabiedrībā pērnā gada nogalē izraisīja Prinsa izteikumi par to, ka viņš it kā neatbalsta viendzimuma laulību atļaušanu Kalifornijā. Mūziķis E.Pauersai teica, ka viņš novembrī nepiedalījās Kalifornijā notikušajā referendumā, kura mērķis bija atzīt viendzimuma laulības par nelikumīgām. "Es vispār nekad nebalsoju. Neesmu balsojis arī par Obamu," Prinss skaidroja. "Mēs, Jehovas liecinieki, vispār nebalsojam. Man ir draugi, kuri ir geji, un mēs kopā pētām Bībeli," viņš piebilda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja