Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Apbalvoti 2010./2011.gada sezonas Valmieras teātra labākie mākslinieki

29.decembrī Valmieras drāmas teātrī pēc svētku koncerta Tavas saknes tavā zemē notika ikgadējā teātra balvu pasniegšanas ceremonija, kurā godināja 2010./2011.gada sezonas labākos māksliniekus, portālam Diena.lv vēsta Valmieras drāmas teātra mārketinga daļas pārstāvji.Šogad Valmieras teātris kopā ar Valmieras pilsētas pašvaldību balvu pasniegšanas ceremonijā godināja divus labākos aktierus un aktrises, nešķirojot pirmā un otrā plāna lomas.

Labākās 2010./2011.gada teātra sezonas aktrises balvu saņēma Elīna Vāne par Natālijas un Dace Eversa par Taņas lomu izrādē _Gribu, bet baidos._Par labākajiem aktieriem tika atzīti Tālivaldis Lasmanis par Tomasa Stokmaņa lomu izrādē Dr. Stokmanis un Aigars Apinis par Akordeonista lomu izrādē Gribu, bet baidos un Aslaksena lomu izrādē _Dr. Stokmanis._Īpašo Valmieras teātra režisoru Oļgerta Krodera, Feliksa Deiča, Vara Braslas un Viestura Meikšāna balvu saņēma Inese Ramute un Mārtiņš Meiers par radošu iniciatīvu un profesionālu izpildījumu, veidojot izrādi bērniem _Baltā kamielēna sapnītis.Par aizvadītās sezonas labāko tehnisko darbinieku tika nosaukts teātra butafors Pēteris Plūmītis. Balvu par mūža ieguldījumu saņēma aktieris Andris Vidiņš, kas Valmieras teātrī nostrādājis daudzus gadus un teātra cienītājiem atmiņā palicis ar lomām, kas spēlētas Pētera Lūča režijā. Jau tradicionāli apbalvošanas ceremonijā piedalījās teātra draugi un atbalstītāji, kas sekojuši līdzi teātra izrādēm un kas šajā vakarā apbalvoja savus favorītus. Valmieras drāmas teātra atbalstītājs Valmieras piens_ un tā valdes loceklis Harijs Panke pasniedza dāvanu visam izrādes Mākoņains, iespējams skaidrosies (režisors O.Kroders) radošajam un tehniskajam kolektīvam.Ar dāvanām un laba vēlējumiem aktierus sumināja SEB bankas Valmieras filiāles pārvaldnieks Aleksandrs Bimbirulis, mazumtirdzniecības uzņēmums Rimi, restorāns Rātes vārti, Dikļu pils, Valmieras Pārgaujas ģimnāzija, Jacobs Creek, salons SPA Līga, ziedu salons Rēzija, aktīvā tūrisma centrs Eži, Narvesen, grāmatu apgāds Zvaigzne ABC, pilsētas galerija _Valleta._Valmiermuižas alus galvenais saimnieks Aigars Ruņģis noslēgumā, suminot Valmieras teātra galveno mākslinieku Reini Suhanovu, teātri un viesus pārsteidza ar īpašu veltījumu nākamajai sezonai - par godu topošajai izrādei Advents Silmačos izbrūvētu alu ar jaunu garšu un nosaukumu Valmiermuižas Silmaču alus.Jaunums apbalvošanas ceremonijā bija skatītāju apsveikums - divi mazi zēni no savas ģimenes kā dāvanu Valmieras teātrim pasniedza plazmas televizoru izrāžu reklamēšanai teātra skatītāju zonā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nacionālais teātris dodas viesizrādes pa visu Latviju

Latvijas Nacionālais teātris šī gada rudens un ziemas sezonā ar vairākām izrādēm viesosies Latvijas reģionos. Tuvākās viesizrādes gaidāmas jau šajā nedēļas nogalē Viesītē un Ventspilī, bet vēlāk ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja