Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Jūnijā Dirty Deal Teatro notik pirmizrāde Ingas Tropas iestudējumam Armastus

Dirty Deal Teatro, 9. un 10.jūnijā, plkst. 19 notiks pirmizrāde režisores Ingas Tropas un dramaturģes Lindas Rudenes veidotajai izrādei Armastus, informēja teātra pārstāve Māra Uzuliņa.

Savas otrās pusītes iepazīstināšana ar vecmāmiņu var izrādīties liels pārbaudījums, bet, ko darīt, ja notiek otrādi? Stāsta galvenā varone nonāk neierastā situācijā, kad ome viņu iepazīstina ar savu četrpadsmit gadus jaunāko draugu. Jauna cilvēka parādīšanās omes dzīvē liek mazmeitai palūkoties uz omi vēl neredzētā gaismā un pārvērtēt, vai abām ierastais savstarpējo attiecību modelis nav traucējis vienai otru pa īstam saprast.

Režisore Inga Tropa par izrādi stāsta: „Izrāde ir par mīlestību vairākos līmeņos – starp ģimenes locekļiem, starp diviem dažādiem cilvēkiem, kas laimīgi satikušies, un mākslinieka attiecībām ar viņa darbu, kolēģiem, kur radošais process kalpo kā mīlestības valoda. Man ir svarīgi runāt par to, ka mīlestībai nav robežu – nav noteiktu parametru, vecuma, kad var un kad vairs nedrīkst iemīlēties, tāpat ar mākslas radīšanu. Arī vecumā cilvēks var uzplaukt pilnā krāšņumā, un tas ir skaisti.”

Izrāde ir Lindas Rudenes debija dramaturģijā. Lugas sižetu iedvesmojuši dramaturģei svarīgi, personīgi notikumi un novērojumi, taču izrāde nav dokumentāls darbs, bet fantāzija starp īstenību un iztēli.

Izrādes radošo komandu veido režisore Inga Tropa, dramaturģe Linda Rudene, scenogrāfe Pamela Butāne, komponists Edgars Raginskis, gaismu mākslinieks Lauris Johansons, aktieri – Maija Arvena, Inta Tirole un Jānis Skanis.

Armastus tulkojumā no igauņu valodas– mīlestība.

Tuvākās izrādes Armastus 9., 10. un 17. jūnijā, kā arī 15. un 16.augustā plkst. 19 Dirty Deal Teatro, Talsu ielā 1, Āgenskalnā.

Biļetes var iegādāties iepriekšpārdošanā Biļešu paradīze kasēs un internetā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja