Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Latvijas Studentu teātra dienu galveno balvu ieguvusi ĶerRA

XIV Latvijas Studentu teātra dienās galveno balvu – Āksta cepuri – jau otro gadu pēc kārtas ieguva Rēzeknes Augstskolas studentu teātris ĶerRA ar režisores Olgas Senkānes iestudēto Andreja Upīša izrādi Maize.

Par gada labāko aktrisi un aktieri atzīti Sanita Toča (RTU studentu teātris Spēle) un Klāvs Strelēvics (Latvijas Lauksaimniecības universitātes Studentu teātris). Īpašo balvu par ansambļa un uzveduma stilistisko tīrību saņem RTU studentu teātris Kamertonis

Šā gada Studentu teātru dienas moto ir Mīkla, un, teātru sacensībām noslēdzoties, RTU Studentu kluba direktore Asja Visocka to atmin: "Tā ir mīkla vai mīkla? Desmit stundu laikā noskaidrojās, ka tā tomēr ir maizes mīkla, kuras raudzēšanā un mīcīšanā piedalījās 13 teātri. Visi režisori "piebēra" lielajai teātra dienu mīklai kādas emocijas, lai vakara noslēgumā mēs to varētu baudīt no sirds."

Latvijas studentu teātra dienās piedalījās 13 teātra studijas: RTU studentu teātri Spēle un Kamertonis, Latvijas Universitātes Studentu teātris, Vidzemes Augstskolas studentu teātris ViAGars, Rēzeknes Augstskolas studentu teātris ĶerRA, Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas operstudija Figaro, Latvijas Lauksaimniecības universitātes Studentu teātris, Latvijas Kultūras koledžas Studentu teātris, studijteātris AKA, Jaunais Miltu teātris, Alises Rozes teātris, Improvizācijas teātris ImproZoo, kā arī VEF Kultūras pils ansamblis Rīgas Pantomīma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja