Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Nomadi ar izrādi Viss par mīlestību viesosies Dirty Deal Teatro

8. februārī plkst. 19 radošā apvienība Nomadi ziemas aukstumu aicina pārdzīvot ar izrādi Viss par mīlestību, ar kuru Nomadi viesosies nevalstiskajā teātrī Dirty Deal Teatro. Izrāde Viss par mīlestību ir stāsts par trauslo robežu, kas šķir mīlestību no naida, stāsts par spēku, uz ko iedvesmo jūtas.

_Viss par mīlestību _savu pirmizrādi piedzīvoja pērn rudenī un īpašu skatītāju atzinību guva ar atraktīvo izrādes otro daļu, kas ikreiz ir unikāls un neatkārtojams notikums. Izrādes mērķis ir pētīt to, cik viegli cilvēki pakļauj savas domas un emocijas ārējai manipulācijai, cik vienkārši un ātri ir iespējams pārvērst mīlestību naidā.

Silvija Radzobe par izrādi portālā Kroders.lv raksta: “Viņš – sirsnīgs, harmonisks, kautrīgi atklāts, drusku bērnišķīgs, ļoti dabisks. Viņa – vairāk pieredzējusi, racionālāka, nedaudz skeptiska, ilgi ar interesi, bet neticību vēro Sergeja no Purvciema (tā nosaukts G. Andžāna varonis) it kā netieši, bet grūti pārprotamās sev adresētās jūtas, līdz notic. Tas, ka aktieri tikai tad pārmiesojas Šekspīra varoņos, kad noticējuši sev vai partnerim, viņu skatuviskajai eksistencei piešķir svaigu patiesīgumu, iznīdē melus, kas teātrī bieži vērojami, kad aktieri seko tikai tekstam, nevis tēlu reālo jūtu īstenībai.”

Izrādes radošā komanda: režisors Mārtiņš Eihe, dramaturģe un režisore Krista Burāne, mūzikas autors Edgars Rubenis, kostīmu māksliniece Inga Siliņa. Lomas atveido Inese Pudža (Džuljeta), Ginta Andžāns (Romeo), Aigars Apinis (Aukle, mācītājs un koris) un Edgars Rubenis.

Biļetes uz izrādi var iegādāties Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja