Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Renē Fleminga dziedās Štrausa operas Kapričo kinotiešraidē

Pasaulslavenā amerikāņu operdīva Renē Fleminga 2008./2009. gada Ņujorkas Metropolitēna operas sezonas atklāšanas vakarā apžilbināja publiku ar Riharda Štrausa operas "Kapričo" pēdējās ainas interpretāciju - gudrām pārdomām par mākslu un dzīvi. Tagad viņa izpilda visu šo darbu, kurā komponists iedziļinās pašā operas būtībā.

Pārējās lomas izpilda Metjū Polencani un Sāra Konolija, kā arī Jozefs Kaizers un Rasels Brauns. Diriģents – Endrū Deiviss. Jauniestudējumu, kurš jau atzinīgi novērtēts presē, tiešraidē no Ņujorkas Metropolitēna operas varēs noskatīties kinoteātrī _Citadele_ Klusās sestdienas vakarā, 23. aprīlī plkst.2.

Renē Flemingu pēc pirmizrādes šopavasar prese jau slavējusi par viņas balss un personības atbilstību lomai operā "Kapričo". Laikraksts The New York Times viņas sniegumu vērtēja kā lielisku (greznu, košu).  Savukārt The Associated Press atzīmēja, ka viņas sniegumam piemita grace un harizma, kas paņēma publiku savā varā. Fleminga ir savā vislabākajā mākslinieciskajā formā (īpaši finālainā), spilgti un trāpīgi iedzīvinot sievietes dilemmu, kad viņa ir izvēles priekšā starp diviem pielūdzējiem un ar savu rīcību sniedz vērtējumu viņu mākslai. Šī ir opera, kuru Renē Flemingas cienītāji nedrīkst palaist garām, norāda Associated Press.

Grāfiene R.Štrausa operā "Kapričo" ir R. Flemingas divdesmit pirmā loma Ņujorkas Metropolitēna operā un trešā viņas atveidotā Riharda Štrausa operu varone.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja