Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

DnB NORD regatē 2008 Rīgas svētku laikā uzvaru guva Bites un medus

Šogad atraktīvāko Daugavas peldlīdzekļu konkursā „DnB NORD regate” savu radošo izdomu, drosmi, eleganci un dažnedažādus talantus demonstrēja 79 peldlīdzekļi, no kuriem gandrīz puse regatē ņēma dalību jau otro gadu, portālu diena.lv informēja Rīgas svētku preses dienests.

Regates sauklis bija „Jaudai nav nozīmes, uzvarēs radošākais!” un to lielākā daļa dalībnieku arī bija ņēmuši vērā, un rādīja spožu veikumu gan tērpos, gan priekšnesumos, gan laivas noformējumā.

Dalībnieki pierādīja, ka atraktivitāte var būt jebkas – gan grezni tērptas jaunkundzes ar aicinājumu „Neķer lašus, ķer mani!”, gan liela „Labsirdīgā Rīgas zivs”, kurai mutē sēž bērni, gan latviešu tautu meitas ar trejdekšņiem un tautas dziesmām, gan trakais Meksikāņu mednieks, kurš uz ūdensslēpēm izseko meža zvērus, eņģelis ar žilbinošiem laivas griezieniem, gan iespaidīga paskata „Tikuma policija”, kura pasākuma laikā pat pamanījās no ūdens izcelt kādu „noklīdušu” meiteni un daudzi citi.

Regates norisi vēroja un peldlīdzekļus vērtēja žūrija, kuras sastāvā darbojās Rīgas svētku galvenais mākslinieks Egīls Mednis, DnB NORD Latvija prezidents Andris Ozoliņš un Rīgas vicemērs Almers Ludvigs.

3.vietu ieguva pirātu kuģis „Pearl” ar lieliem un maziem pirātiem uz klāja, 2.vietu ieguva komanda ar nosaukumu „Nerātnie dakterīši” un devīzi „Darām visu, tikai ne ārstējam!”.

Par to, kura laiva un komanda pelnījusi godu būt par atraktīvāko Daugavas peldlīdzekli 2008, skatītāji un žūrija bija vienisprātis, un gan vieni gan otri savas balsis atdeva par apvienību „Bites un medus”. Viņi savu kuģi bija apdarinājuši kā milzīgu medus kāri, kurā regates laikā zumēja aktīva bišu saime, bet bitēm pakaļ uz pūšļa „dzinās” lācēns ar medus mucu. „Bites un medus” kā regates Grand Prix ieguvēji iedvesmu nākamajai DnB NORD regatei varēs smelties starptautiskajā jahtu šovā Kannās.

„Rīgas jahtu centra Andrejosta” īpašā balva un iespēja trīs mēnešus izmantot bezmaksas stāvvietu laivām tika piešķirta laivai „Fifočka”.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja