Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Izdots Dženiferas Vaineres romāns "Laba gultā"

Apgāds "Zvaigzne ABC" laidis klajā Dženiferas Vaineres romānu "Laba gultā" - neparastu un asprātīgu romānu par sievieti, kura gaumīgi pārvar savu apmātību ar ēdienu, izskatu, ģimenes problēmām un piemērota puiša meklējumiem, informē apgāda reklāmas un mārketinga daļa.

Rakstnieces karjera ir pārsteidzoši līdzīga viņas pirmā, par starptautisku bestselleru kļuvušā romāna "Laba gultā" galvenās varones Kanijas ceļam pretī veiksmei - abas strādājušas dažādu Amerikas preses izdevumu redakcijās, abas dzīvo Filadelfijā, abām pieder jancīgs suņuks, un gan vienas, gan otras sarakstītais darbs ir ekranizēts un nokļuvis uz Holivudas lielajiem ekrāniem.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Anotācija

Kurai sievietei gan nekrīt uz nerviem vīriešu nekārtība un slinkums? Kad Kanijai ir līdz kaklam viņas drauga Brūsa laiskais dzīvesveids, viņa nolemj pašķirties. Un kura sieviete spoguļa priekšā nav raizējusies par savu izskatu? It kā nepietiktu ar to vien, ka tēvs Kanijai bērnībā iestāstījis: "Vīriešiem nepatīk resnas sievietes", Kanija jūtas šokēta un nodota, kad populārā sieviešu žurnālā izlasa bijušā drauga rakstu par abu attiecībām "Mīlēt dūšīgu sievieti". Taču - kura sieviete galu galā nav atradusi sevī spēku, lai tomēr noticētu laimei un mīlestībai? Tādēļ, par spīti visam, Kanija sāk dzīvi no jauna, notic pati sev, savam talantam, notic, ka ir mīlestības vērta tieši tāda, kāda ir.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja