Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Rundālē būs “Plaukstas lieluma karaļvalsts”

Arī šovasar Senās mūzikas festivāla laikā 20. jūlijā Rundāles pilī tiks rīkots īpašs pasākums bērniem ar nosaukumu “Plaukstas lieluma karaļvalsts”. Tā laikā bērni, pārtapuši par princesēm, pāžiem vai fejām, varēs ielūkoties pasaku namiņā, zīmēt mākslinieka vadībā un piedalīties muzikālajā uzvedumā kopā ar Liepājas ceļojošo leļļu teātri “Maska”.

Tāpat bērniem būs iespēja iepazīties ar pils skaisto princesi, Peļu karalieni un nejauko Burbuli, klausīties klavesīna un vijoles skaņās, zīmēt pils mākslinieka Jāņa Anmaņa vadībā. Bet, kad sāksies balle, visiem būs jādejo menuets, ko solījis iemācīt pazīstamais horeogrāfs Agris Daņiļevičs. Ikvienam bērnam, kas dosies uz Rundāli, līdzi jāņem pašdarināta plaukstas lieluma puķe, uz kuras atzīmēts arī darinātāja vārds. Ar puķēm tiks izrotāts Zaļais teātris un sveikta princese, bet pēc festivāla visi ziedi tiks aizvesti uz divām bērnu slimnīcām. Ja kāds interesents nevar 20. jūlijā tikt uz Rundāli, savu darināto puķi viņš līdz 16. jūlijam var aizgādāt uz “Latvijas koncertu” biroju Rīgā, Pils ielā 20.Lai svētki būtu interesantāki, “Latvijas koncerti” ir sagādājuši bērniem skaistus tērpus. To skaits diemžēl ir ierobežots, tādēļ bērniem vecumā no 4 līdz 12 gadiem jāpiesakās pa e—pastu [email protected] vai pa tālruni 29931067 līdz 18. jūlijam. Svētdien, 20. jūlijā, Rundāles pilī plkst. 12 sāksies reģistrēšanās, tērpšanās un grimēšanās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja