Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Lembergs KNAB salīdzina ar kolhozu, bet Strīķi, Jurašu un Vilku - ar privatizētājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nopūta.
N
Cik noprotams ,tad LEMBERGAM izdevīgi ,ka KNAB priekšnieks ir VILNĪTIS.
Dzens
D
Es savukārt pievienojos Ausmas tantes viedoklim par KNAB.
pacietība
p
Tas ir tikai Vienas pilsētas mēra viedoklis .. kuram es šoreiz izņēmuma kārtā pievienojos.. neskatoties uz to, ka visā visumā šo pilsētas mēru es labprāt redzētu cietumā! .. tā lūk!
Dzens
D
Nenovērsies no sava darba pienākumu pildīšanas un uzraksti vēl kādu cieņas apliecinājumu Lembergam. Starp citu - izstāsti, kāda daļa gar to, kas notiek KNABā ir vienas pilsētas mēram? Un kāpēc tā ir ziņa?
Dzens
D
Es nekur neesmu teicis, ka lasu tikai komentārus. Uzmanīgāk vajag lasīt. Kas attiecas uz IR komentāriem, tad pēc reģistrācijas tie ir krietni ieturētāki. Katrā ziņā par fekālijām un ģenitālijām tik daudz tekstu kā šeit tur nav.
!
!
Es arī nelasu Delfus. Kad beidzot par to, ka ES un DZENS vairs nelasa Delfus, rakstīs TVNetā un citur? Tu tik šausmīgi ieriebi Delfiem, ka tiem jāveras ciet. Vispār lasīt tikai komentārus ir ļoti savāds paradums. Es parasti kā galvenos lasu rakstus. Un ir vienalga, kurš tos pārpublicē no ziņu aģentūrām. Tu esi no IR? Kā tur klājas, pēc reģistrācijas ieviešanas? Pastāsti, es nezinu.
pacietība
p
ieleic tos sējumus uz mirkli sev dibenā.. izvelc tos un runā par tiem tajā brīdī un vietā, kas tam piemērots šoreiz ir cita tēma - kolchozs KNABā
Dzens
D
Lūk, lūk, atkal par vemšanu un smirdoņu. Tīrs Delfu stils. Tas laikam ir jaunais "valstiski domājošā cilvēka standarts". Varbūt vari pastāstīt, kā tieši izpaužas, piemēram, Lemberga valstiskā domāšana. Pastāsti, kā Lembergs "valstiski" izrīkojās ar Latvijas Kuģniecību un vēl par citām lietām, kuras aprakstītas n-tajos sējumos, kas stāv prokuratūrā.
pacietība
p
Lembergam šoreiz pilnīga Taisnība!!! un izvēlētais salīdzinājums -- situāciju KNABā precīzi raksturojošs un pilnīgi vietā.. Šoreiz - visu cieņu Lembergam!!
No malas
N
Uz delfiem vari vākties pats. Tur tev līdzīgo ir pilnā skaitā. Bet ir liels prieks, ka arī šajā portālā komentārus raksta arvien vairāk saprātīgu un valstiski domājošu cilvēku. Bet jums kangariem vislabākā vieta ir nožēlojamais portālelis Irs. Te dažas dienas atpakāl biju uz mirklīti tajā iegājis. No neciešamās smirdoņas gandrīz vai apvēmos. Un cilvēki tur to smaku ir gatavi ostīt stundām. To nu normālam cilvēkam ir grūti saprast.
Dzens
D
Zīmīgi, ka līdz ar īpašnieku maiņu arī tev līdzīgu komentētāju skaits šeit ir savairojies. Turklāt komentāru stils (līdzīgi pašas Dienas stilam) ir nolaidies turpat vai līdz Delfu līmenim. Starp citu, Delfus es vairs sen nelasu - nedz ziņas, nedz komentārus. Tā ka varbūt arī tu vari doties turp?
izmisums
i
Laikam ar mani ir pavisam traki, jo mans viedoklis šoreiz sakrīt ar šī "jocīgā" cilvēka viedokli.... :(
Populists
P
Dievs, piedod rakstītājiem, jo viņi nesaprot ko raksta! Vai tiešām tie, kas noveduši tautu līdz bankrotam (Dombrovskis ar saviem nejēgām, VALSTS ZAGĻIEM -padomju un valžu locekļiem) vēl arī KNABā grib 100% mūrniecveidīgos un strīķveidīgos nolikt pie operatīvās naudas siles.... un atkal bez uzskaites kā agrāk ! Lemberg, labi teici par to KNABa kolhozu ! Savā laikā tikpat trāpīgi LATVIJAS CEĻU nosauci par PLESKAVAS ŠOSEJU ..... :) Jā, un labi, ka PASAULES LABDARIEM (naudas aizdevējiem) pateici, ka tos nabaga grašus mēs saņemam mēnesī un ne nedēļā vai dienā kā viņi to bija iedomājušies.......
KLM
K
reiz bija Ļeņina ideju gans uz komunismu aicinošs zvans ..................................................... tagad citā zvanā mēli kāris komunists un patriots - saldais mīlas pāris
exe
e
KNAB izmeklētāji būtībā strādā kā vajag, galvu nepacēluši. Vaina ir vadībā. No amata jāaiziet ir gan priekšniekam, gan vietniekiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas