Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Neo atbrīvots; Loskutovs: Neo darbojās viens

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
labs
l
Loskutovam vēl jāuzņemas kāda pedofila-slepkavas aizstāvība un Vienotība būs sevi norakstījusi,dzeniet prom vIENOTĪBA to lētās slavas ķērāju Loskutovu!!!!
WALA
W
Neveiksmīgs salīdzinājums - tāds kurš faktiski nožīmē to ka Neo būtu zadzis. Bet te ir būtiska atšķirība - viņš neko nav zadzis. Šī lieta ir salīdzināma ar tādu kā bibliotēkas apmeklējumu - puisis izlasīja grāmatas, nofotografēja vai nokopējā savai vajadzībai svarīgās lietas un vēlāk par to ko tur atrada un izlasīja pastāstīja citiem !!! Tās lietas kas ir publiski pieejamas apskatei nevar tikt nozagtas, ja vien teiksim tā pat ka gleznu un bibliotēkas grāmatu neiznes no muzeja/bibliotēkas vai šinī gadījumā teiksim ja kāds VID IT darbinieks būtu iznesis šīs DB kopiju uz kāda datu nesēja pa durvīm. Ja šādi astāj datus publiskai "apskatei", tad tehniski ir pat iespējams panākt ka tie tiek saglābti internetā izmantojot pilnīgi legālus web rīkus ( spiderus vai crawlerus !!!).T.i. pie šādas VID lažas nav pat nepieciešami jebkādi likumdošanas izpratnē "nelegāli" rīki !!!
x
x
Neapsaubami tas caurums vid sistema bija radits maksligi ar noziedzigu noluku. Ja kads iet pa ielu un ierauga noziedznieku atstatu automasinu ar aizdedzes atslegam un valejam durvim ar noluku so masinu izmanot noziegumu pastradasanai TAD PILSONA PIENAKUMS IR AIZBRAUKT SO BANDITU ATSTATO AUTOMASINU! Un ja pilsonim ir aizdomas ka policija zinaja par so automasinu tad pilsonim nav jazino policijai bet jazino piemeram avizem radio utt, ko pilsonis ari izdarija.
lapsa
l
Ja VID elektroniskaja sistema tika maksligi radits caurums lai ,,savejiem,, tirgotu informaciju, vai tas ir noziegums ja kads par to pazinoja plasai publikai? Vai NEO vajadzeja iet uz policiju un zinot par caurumu? Tur par vinu saktu smieties jo ja jau pa to caurumu tirgoja informaciju tad policija zinaja par caurumu no pasa sakuma..
Zigis
Z
Es par, malacis ja tu esi NEO4. Mums bija tiesibas to zinat. bet zel ka tik riebigi sanaca kad atklaja. tiem norijusiem cu--m, bail kad kads parada ka vini dzivo ,vini rij un rij un doma, ka ne viens nezinas. Tikai jacer ka mes velesanas vinus neievelesim vienalga ko vini solitu. Jo vini jau sevi neapdalis, nems cik var no pensionieriem, maminam un t.t. CIK MES ESAM GLEVI, KUTRI, UN KALPU PIETICIGAS DVESELES, CIK LAUSIM SEVI SLAUKT, Ka pec Griekijas taita sacelas , nekluse. KAPEC MES NEKO NEVARAM IZDARIT, TIKAI PIE SEVIS KLUSIBA BUBINAT. CIK ILGI VEL ........... CIK ILGI MES CATOS, VIENS OTRU APDIRSISIM ,SKATISIMIES KADI KURAM PUPI , VAI MILAKIE. CIK ILGI VEL. ........ Cik ilgi lausim sevi cakaret
WALA
W
Stulbs un vēl stulbāks ???? Loskutovs taču šķiet "parkvalificējās" par advokātu, šī lieta protams ir ar politisku piegaršu utml. taču Loskutovam kā jaunam censonim advokatūrā šī ir lieliska iespēja - tikai muļķis to var nesaprast !!! Protams arī politiskie bonusi tajā visā ir !!!
R
R
Loskutovs - VIENOTIBA - zagļi = NEO ? Vilks atbrīvoja aitu...Ticiet, ticiet... Loskutovs - VIENOTIBA - zagļi = NEO ? Vilks atbrīvoja aitu...Ticiet, ticiet... Loskutovs - VIENOTIBA - zagļi = NEO ? Vilks atbrīvoja aitu...Ticiet, ticiet...
smiekls
s
Kā - viens? Un kur tad Nagle palika? Atkal vīriešu hegemonija,
Opaņki !
O
Yessss ! :))))))))))))
Opaņki !
O
"Sandra 13.05.2010 17:58 Labi , doma pareiza, bet jautājums par NEO likumīgu vai nelikumīgu darbību ir tiesas kompetence. Un lai ko tiesa lems - es tik un tā uzskatu, ka NEO rīkojās pilsoniski ļoti drosmīgi. Jo mēs visi esam gatavi gari un gudri spriest, bet vajadzīga ir rīcība un labāk rīkoties mums,lai šļesers visu jau neizdara pa savm prātam vien." Tikai tiesneši, tāpat kā visa pārējā .... kā to lai korekti pasaka ... nav gluži brīvi.
Opaņki !
O
"bimbam » Sandra 13.05.2010 17:48 Ja durvis ir atvertas, tad tas nebut nenozime, ka kurs katrs pa tam drikst ienakt bez saimnieka atlaujas!" Bet, ja logs ir vaļā, tad IELŪRĒT TUR NAV NEKAS TĀDS SEVIŠĶS. Un, ja ierauga, ka kāds polittūdaliņš drāzh palīgskolas bērnus, pateikt par to publikai - arī nav.
Zane Grīnberga
Z
Vakar sasmējos...Loskutovs uz divriteņa pārvietojās...:)) Malacis !!
Opaņki !
O
"Kriss->Sandrai 13.05.2010 17:27 Neiet runa par to, kad nav jāsoda VID atbildīgie darbinieki un kompānija , kas sniedza šo IT pakalpojumu. ir un stingri, lai nākotnē neatļautos vairs šādū bezatbildību. sandra, ja tu nejauši atstāsi mājās logu vaļā, tad cilvēks, kurš caur logu tiks iekšā un iznesīs dokumentus ir kas ?!? VARONIS, Robins huds ?!? vai tu iesi uz policiju un teiksi, ka zaglis bijis mājās ? un iedomājies, policisti tev pasaka pati vainīga - logs bija vaļā..." Neviens neko PROJĀM NEAIZNESA - palūrēja pa logu un pateica, ko redzējis - uzķēr starbpību ?
jā jā
j
Vispār būs interesanti pavērot, vai Neo pirms vēlēšanām neparādīsies kādā listē, piemēram, Vienotības. Tad sanāks, ka viss šitais bija tautas muļķošanas teātris, lai Neo pataisītu par dzīvu cilvēku.
Daikts
D
Lai arī Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja vadītāja Ieva Rekšņa paziņoja, ka I.Poikāns savu vainu inkriminētajā noziedzīgajā nodarījumā ir atzinis pilnībā, ------------------------------------------------ --------------------------- vecā BLOZGA, kas MURGO par "inkriminēto noziegumu" vēl VP strādā??? neticami!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Kā Ilmāru Poikānu raksturo draugi un paziņas?

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas