Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Vējonis vaino Dombrovski atkritumu apsaimniekošanas likuma kavēšanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lūk tas ir Triumfs
L
--- Vienotības triumfs 11:48 Otrdiena, 18.maijs (2010), plkst.10:30 | Ziņu aģentūra LETA Šī gada pirmajos četros mēnešos valsts konsolidētajā kopbudžetā izveidojies deficīts 188,2 miljonu latu apmērā, liecina Valsts kases oficiālie dati. Budžeta ieņēmumi bijuši 1,548 miljardi, bet izdevumi - 1,736 miljardi latu. Savukārt aprīlī konsolidētā kopbudžeta deficīts bijis 55,6 miljoni latu. __________________ Urāaaa ! Ejam ostīt dibenu!!!!!!!!!!!!! Vienotība aiz manis! Rimsītis arī!
modra
m
Vējoni,vai dabai nekaitē,ka Iecavas spitra ražotāji,vārošu jeb ļoti karstu brāgu vienmērīgi izlej uz pļavām,lauksaimniecības zemēm,tā noplaucējot tur esošos biotopus.
Vienotības triumfs
V
redz kā ir , vējonīt, līdi pēcpusē valdiņam, kvaukšķēji līdzi jaunajam laikam par sliktajiem tēpīšiem, tagad pašam atpakaļ nāk. nu nemīl līdējus neviens. un neciena arī. _______________________ Žetons!
klusais
k
Kuram nav skaidrs , ka kārteijais likumprojekts konkrētiem pasūtītājiem.
Mazohists
M
Nu ko tas Vējonis tur sprēgā? ZZS ir mazohistiska partija, kurai patīk atrasties šajā valdībā, tāpēc nav ko sprēgāt.
Abet
A
Es tiešām nesaprotu, kuram par labu ir jaunais likuma projekts, bet es par depozītu sistēmu un obligātu šķirošanu jau savākšanas punktos, jo tikai tā Latvija būs tiešām tīra!
jānis
j
es būtu ļoti uzmanīgs pret ZZS iesniegtajiem likuma projektiem u.t.t.-ož pēc Puzes un CO. Vispār Vējonis man likās kā tāds labs izņēmums no šīs apvienības, bet pēdējā laikā vairākkārtīgi esmu sapratis, ka alojos- tas pats vien i! FUIIIIIIII!
Santīms
S
Ja Dombrovskis nevēlas pieņemt jauno likumu, vismaz RD deputāti varētu atjaunot iepriekšējos RD saistošos noteikumus, kuri paredz iespēju sodīt fiziskas un juridiskas personas, (kuriem ir īpašumi - zeme), sodīt, ja tiem nav noslēgti līgumi par atkritumu centralizētu izvešanu. Šie noteikumi nav spēkā jau vairākus gadus un tas ir viens no iemesliem, kāpēc Rīgā ir tik daudz nelegālu sadzīves atkritumu izgāztuvju.
kāmis
k
redz kā ir , vējonīt, līdi pēcpusē valdiņam, kvaukšķēji līdzi jaunajam laikam par sliktajiem tēpīšiem, tagad pašam atpakaļ nāk. nu nemīl līdējus neviens. un neciena arī.
Bezvējš
B
Vējonis labiņš
t
t
pareizi
arī Tauta
a
Kādi cilvēki gan var būt stulbeņi, attiecīgi grozījumi zināmā mērā nāk par sliktu ārzemju 'labajiem investoriem' un ir par labu mūsu pašu šeptmaņiem. Kā labāk? Es noteikti par mūsējiem. Ja paskatās uz ārzemju labdaru un zaļo punktu darbiem, tad tas ir tukšs PR, jau kuro gadu neļauj sakārtot un ieviest depozīta sistēmu LV, pretēji igauņiem. Un tad tik gaudo talkās par tūkstošiem plastmasas pudeļu..
Tauta
T
Malacis Dombrovskis, neļauj oranžajiem blēžiem atkal nozagt Latviju un aizstāv cilvēku intereses! Turies, cilvēki ir ar Tevi!
latviete
l
Vai ir kāda lieta, ko Mākoņpapus negribētu iebāzt savā kabatā? :) Atkritumu apsaimniekošana ir Šķēles interese kopš seniem laikiem, tāpēc arī viņa draugi raizējas, ka likums iestrēgst
NLO
N
Vai ir kāda lieta, kuru Stagnātu (piedodiet, Jaunais) laiks negribētu novest nāves punktā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas