Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Daugavpils pašvaldība: Ideja laba, bet grūti realizējama

Daugavpils izglītības pārvades vadība ideju par skolēnu pārvadāšanai domāto autobusu izmantošanu grūtnieču nogādāšanai pie ārsta un uz ultrasonogrāfijas izmeklējumiem vērtē kā labu, bet grūti realizējamu.

"Skolēnu autobusam paņemt pa ceļam grūtnieci jau nav problēmu, bet tikai tajos gadījumos, ja viņai ir pieņemams autobusa kustības laiks un maršruts. Savukārt izmantot lielo autobusu vienas pašas grūtnieces pārvadāšanai diez vai ir lietderīgi, jo tam ir salīdzinoši liels degvielas patēriņš. Tad jau pagastam izdevīgāk ir sameklēt grūtnieces transportēšanai kādu vieglo automašīnu,"  skaidro Daugavpils novada Izglītības pārvaldes vadītāja Irēna Bulaša.

Jau ziņots, ka Latvijas Ginekologu un dzemdību speciālistu asociācija vērsusies pie Latvijas lauku pašvaldībām ar ierosinājumu lauku pašvaldības skolēnu pārvadāšanai paredzētos autobusus izmantot arī grūtnieču nogādāšanai pie ārsta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ministra dīvainais plāniņš

Spiedošā demogrāfiskā situācija un darbaroku trūkums liek skatīties bērnu kopšanas atvaļinājuma saīsināšanas virzienā, raidījumā Spried ar Delfi šonedēļ, jāatzīst, visai drosmīgi paziņoja labk...

Teherānas mērenība

Ņujorkā notiekošās ANO Ģenerālās asamblejas 79. sesijā plašu ievērību piesaistīja Irānas jaunā prezidenta Masuda Pezeškiāna uzruna, kuras laikā izskanēja mājieni, ka Teherāna būtu gatava atkal no...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē