Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Elksniņš: Deputātu ētikas kodeksu pārkāpis neesmu

Saeimas deputāts Andrejs Elksniņš (Saskaņa), komentējot trešdien Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas ierosināto lietu par iespējamo ētikas pārkāpumu, ceturtdienas rītā Latvijas Televīzijas raidījumā Rīta Panorāma atzina, ka uzņemas atbildību par saviem vārdiem un, viņaprāt, deputātu ētikas kodeksu nav pārkāpis.

Taujāts, kuras personas viņš bija domājis, sakot, ka dažu cilvēku "pielikšana pie sienas" veicinātu valsts pārvaldes uzlabošanu, Elksniņš atbildēja, ka "tas nebija vērsts uz konkrētiem vārdiem un uzvārdiem" un viņš vēlējies norādīt uz kolektīvo bezatbildību.

Saskaņas deputāts arī sacīja, ka "Saeimas deputāte Solvita Āboltiņa (Vienotība) nebūs tas cilvēks mūsu valstī, kas varētu aizrādīt par ētiku".

Jau vēstīts, ka Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisija trešdien, 11.janvārī, ierosināja lietu par iespējamo ētikas pārkāpumu pēc parlamentārietes Solvitas Āboltiņas (Vienotība) aicinājuma izvērtēt deputāta Andreja Elksniņa (Saskaņa) debatēs teikto, ka dažu cilvēku "pielikšana pie sienas" veicinātu valsts pārvaldes uzlabošanu.

 

Top komentāri

Siena
S
Likt pie sienas skaidri un gaiši nozīmē nošaut. Iespējams, ka Elksniņš neprazdams latviešu valodu, ir domājis "likt kaktā"!
bet
b
Šim okupantu pēctecim ir sejā rakstīts, ka viņš neieredz latviešus. Ja tu okupantu pēcteci tā mīli RUS un tevis nosaukto '"Kīnu" tad dodies uz kādu no šīm zemēm,bet nemokies dzīvodams zemē,kuru tu nemīli !
Trollis JT
T
Kodeksu, Elksniņ, Tu pārkāpis varbūt arī neesi, bet sevi par nenopietnu , politikai par "zaļu", sevi apliecinājis esi. Politiķim ir svarīgi VISPIRMS DOMĀT UN TAD RUNĀT. Nekā personīga.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē