Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Falons: Krievijas agresija pret NATO palielinās

Krievijas agresija pret NATO palielinās un NATO bija visas tiesības vienoties par ātrās reaģēšanas spēku izveidi, ceturtdien paziņojis Lielbritānijas aizsardzības ministrs Maikls Falons.

Falons vizītē Rumānijā norādīja, ka pēdējo trīs gadu laikā Krievija ir okupējusi Krimu, draudējusi Baltijas valstīm un iejaukusies Rietumeiropas demokrātiskajos procesos ar propagandu un citiem līdzekļiem.

Viņš arī apsūdzēja Krieviju par agresiju Vidusjūras austrumu reģionā un Sīrijas konflikta pagarināšanu, piebilstot, ka sevišķi pieaug draudi NATO dienvidaustrumiem.

Viesojoties Rumānijā, Falons uzsvēra, ka Lielbritānija, kas izstāsies no Eiropas Savienības (ES), paliek uzticīga Eiropas drošībai.

 

Top komentāri

Zobs Kaulā
Z
NATO propagandas centrs Rīgā darbojās. Ārzemju nedarbi tiek no ārzemēm pārsūtīti uz Rīgu tik pat veiksmīgi, ka 1941 g ebreji.
Kad
K
NATO novāks savas kodolgalviņas, kuras notēmētas pret Krieviju?
Kārklu vācietis
K
Jo tuvāk pie krāsns,jo karstāks ... Jo tuvāk NATO Krievijas robežām,jo agresija palielinās .... Kurš agresors,spriežat paši.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vāja, bet nekrīt. Kāpēc?

Nule Evikas Siliņas valdībai apritēja pirmais gads, un jāatzīst, reti kad citkārt diametrāli pretējos uzskatos esoši sabiedriskā viedokļa toņa noteicēji bijuši tik vienprātīgi savos kritiskajos vērt...

Ietekme globālā mērogā

Nedēļas pirmajā pusē Libānā divas dienas pēc kārtas tika piedzīvotas sprādzienu sērijas – otrdien eksplodēja vairāki tūkstoši peidžeru, bet dienu vēlāk – simtiem rāciju, ko saziņai izmantoja vietē...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē