Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 26. septembris
Kurts, Knuts, Gundars

Jurists: Rīga nedarbojas iedzīvotāju interesēs un mērkaķojas pakaļ Saeimai

Rīga Latvijai neko labu nav devusi un tā atrodas ļoti tālu no sabiedrības, ir pārliecināts Publisko tiesību institūta direktors Arvīds Dravnieks.

"Ne velti Rīgas domi sauc par Saeimas rezerves aerodromu. Rīga ir tālu no sabiedrības un ne velti tā mērkaķojas pakaļ deputātiem," piektdien pirmajā Reģionu forumā sacīja Dravnieks.

Viņš uzsvēra, ka Rīga nav visa Latvija un tā tikai ļoti īsu brīdi ir bijusi latviska. Viņš pašvaldību vadītājus aicināja nepārņemt to slimību no Rīgas, proti, nedalīties frakcijās, pozīcijā un opozīcijā.

Tam piekrita arī vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Edmunds Sprūdžs (RP), kurš pauda, ka pozīcija un opozīcija nav normālas pašvaldības un nacionālās valdības attiecības. "Tā nav jābūt un tā nedrīkst būt," teica ministrs. Sprūdžs piebilda, ka tas nav pārmetums pašvaldībām, bet gan reālā situācija, un viņš to ir apņēmies mainīt.

Dravnieks aicināja arī nenoplicināt Latvijas laukus un pašvaldību deputātus, jo tieši mazajiem politiķiem Latvijā ir nākotne.
Kā ziņots, piektdien Rīgā notika pirmais reģionu forums, kurā sprieda par reģionu lomu valsts attīstībā un par pašvaldību un valsts attiecībām, kā arī kā izdzīvot Latvijas reģionos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vislabākā sistēma neglābs no tumsonības

Ikvienam normālam cilvēkam, noklausoties no difterijas mirušā četrgadnieka vecāku versiju par notikušo, bezpalīdzīgām skumjām pievienojas dusmas un vēlme, lai šis bezjēdzīgais pieaugušo pašie...

Revolucionārie sociālisti

Iepriekšējās nedēļas nogalē lielā mērā sensacionāli noslēdzās prezidenta vēlēšanas Šrilankā – par to uzvarētāju kļuva pārliecināts marksists/ļeņinists, radikāli kreisās Tautas atbrīvošanas frontes ...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē