Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Kolāts: Šaubos, vai sabiedrisko mediju apvienošana uzlabos programmu kvalitāti

Steigā radīts vienots sabiedriskais medijs vai spēcīgi divi sabiedriskie mediji - par to ceturtdien notika diskusija Latvijas Radio raidījumā Krustpunktā.

Jau ziņots, ka iebildumus par veidu, kādā tiek gatavota jauna sabiedriskā medija koncepcija, izteicis Latvijas Radio kolektīvs. Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome sola jau nākamnedēļ, vai vēlākais aiznākamnedēļ pieņemt lēmumu par galējo koncepcijas variantu.

Latvijas Televīzijas (LTV) Ziņu dienesta vadītājs, bijušais Latvijas Radio ģenerāldirektors Dzintris Kolāts, kurš labi pazīst gan radio, gan televīzijas darba aspektus, atzīst, ka neredz jēgu no šāda apvienota sabiedriskā medija izveides. "Galvenais jautājums - ko sabiedrība no tā iegūs? Naudas ietaupījuma nebūs, cilvēki būs vieni un tie paši, drīzāk tad attieksme pret darbu jāmaina, jāsalabo mūsu un augstāko izglītības iestāžu attiecības, kāds ir studentu līmenis," uzskata Dz.Kolāts.

"Šaubos, vai kvalitātes jautājumu var atrisināt ar apvienošanu," piebilst Dz.Kolāts, atzīstot, ka mediju apvienošans jēgu saredz vien gadījumā, ja šādam modelim būtu iespējams piesaistīt lielas investīcijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ministra dīvainais plāniņš

Spiedošā demogrāfiskā situācija un darbaroku trūkums liek skatīties bērnu kopšanas atvaļinājuma saīsināšanas virzienā, raidījumā Spried ar Delfi šonedēļ, jāatzīst, visai drosmīgi paziņoja labk...

Teherānas mērenība

Ņujorkā notiekošās ANO Ģenerālās asamblejas 79. sesijā plašu ievērību piesaistīja Irānas jaunā prezidenta Masuda Pezeškiāna uzruna, kuras laikā izskanēja mājieni, ka Teherāna būtu gatava atkal no...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē