Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Palkavnieks: Interneta laikmetā veidot dārgu satelītkanālu nav ekonomiski pamatoti

Interneta un sociālo mediju laikmetā veidot dārgu satelītkanālu nav ekonomiski pamatoti, Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) priekšsēdētāja Aināra Dimanta piedāvājumu radīt satelītkanālu globālajiem latviešiem komentē Draugiem grupas runasvīrs Jānis Palkavnieks.

"Draugiem.Tv jau šodien ir gatavs bez maksas tautiešiem ārzemēs radīt ziņas un raidījumus no Latvijas, piedāvājot arī visas sociālo mediju iespējas savstarpējai komunikācijai un viedokļu apmaiņai. Gandrīz visiem globālajiem latviešiem ir dators un interneta pieslēgums un gandrīz neiespējami ir viņus piespiest nopirkt dārgu satelītaparatūru un uzlikt satelīta šķīvi īrētā dzīvoklī vai mājā. Portālā Draugiem.lv katru dienu ienāk vairāk kā 100 000 latvieši no ārzemēm un mēs precīzi redzam no kurām valstīm. Latvijas sociālo mediju viņi izmanto saziņai ar dzimteni, tāpēc tieši moderna interneta televīzija būtu labākais kanāls kā iegūt informāciju par norisēm Latvijā," norāda J.Palkavnieks.

Satelīttelevīzijas kanālu Latvijas valstspiederīgajiem ārzemēs varētu uzturēt par aptuveni 215 000 latu gadā, intervijā biznesa portālam Nozare.lv teicis NEPLP priekšsēdētājs A.Dimants.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē