Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Tetere: Ekonomiskās situācijas stabilizācija atjaunojusi iedzīvotāju rocību

Salīdzinot ar 2007.gadu, pagājušajā gadā skaidras naudas iemaksu darījumu apjoms SEB bankas bankomātos ir palielinājies 12 reizes - no 15,4 miljoniem latu 2007.gadā līdz 181,2 miljoniem latu 2012.gadā, informēja_ SEB bankas _pārstāve Kristīne Martinsone.

Vidējās iemaksas summa 2012.gadā ir atgriezusies pirmskrīzes līmenī, sasniedzot 223 latus. Ja 2007.gadā vidējā summa, kura tika iemaksāta bankomātos, bija 224 lati, bet 2010.gadā tā noslīdēja līdz 175 latiem, tad tagad tā atkal ir pieaugusi līdz 223 latiem.

"Sešu gadu laikā redzam būtisku skaidras naudas iemaksu apgrozījuma palielināšanos. Tas saistīts galvenokārt ar diviem veicinošiem faktoriem - kopš 2006.gada, kad tika uzstādīti pirmie bankomāti, esam būtiski paplašinājuši bankomātu tīklu, kas 2012.gadā ļāva gan juridiskām, gan fiziskām personām veikt skaidras naudas iemaksu un izmaksu ērtā un vienkāršā veidā jau 54 SEB bankas bankomātos visā Latvijā. Otrkārt, ekonomiskās situācijas stabilizācija ir atjaunojusi iedzīvotāju finansiālo rocību," norāda SEB bankas valdes locekle Ieva Tetere.

Salīdzinot ar 2007.gadu, 2012.gadā SEB bankas bankomātos veiktais skaidras naudas iemaksu darījumu skaits ir pieaudzis 12 reizes - no 66 000 darījumu 2007.gadā līdz 806 000 darījumu 2012.gadā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vislabākā sistēma neglābs no tumsonības

Ikvienam normālam cilvēkam, noklausoties no difterijas mirušā četrgadnieka vecāku versiju par notikušo, bezpalīdzīgām skumjām pievienojas dusmas un vēlme, lai šis bezjēdzīgais pieaugušo pašie...

Revolucionārie sociālisti

Iepriekšējās nedēļas nogalē lielā mērā sensacionāli noslēdzās prezidenta vēlēšanas Šrilankā – par to uzvarētāju kļuva pārliecināts marksists/ļeņinists, radikāli kreisās Tautas atbrīvošanas frontes ...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē