Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Valdovskis: Antāne var konkurēt ar pašreizējiem pašvaldības vadītājiem

Reformu partijas izvirzītā Rīgas domes priekšsēdētāja amata kandidāte Inga Antāne ir spējīga konkurēt ar citiem kandidātiem, arī pašreizējiem Rīgas domes vadītājiem, portālam_ Diena.lv _sacīja Reformu partijas pārstāvis Ivo Valdovskis.

Viņš sacīja, ka ir vairāki iemesli, uz kā balstīts lēmums izvēlēt tieši I.Antāni. I.Valdovskis uzsvēra, ka, pirmkārt, tā ir I.Antānes izglītība. "Humbolta universitāte Vācijā ir ar ļoti labu reputāciju. Antāne ir tur iestājusies, pabeigusi un ieguvusi diplomu - tas liecina par mērķtiecību un motivētu virzību uz sasniegumiem," teica I.Valdovskis. Otrs iemesls - darba pieredze. "Viņa ir atzīta advokāte. Viņai ir izpratne, spēja ieraudzīt abas jautājuma puses. Tā analītiskā puse - meklēt risinājumus. Tas ir pluss," norādīja partijas pārstāvis.

I.Valdovskis arī uzvēra, ka arguments par labu I.Antānes izvēlei bijusi viņas pieredze Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā (VARAM). Viņa jau vairāk nekā gadu bijusi VARAM juridiskā padomniece. "Tas nozīmē, ka viņai ir kompetence pašvaldību jautājumos. Viņa aktīvi darbojusies ministrijā dažādākajās jomās - piemēram, jautājumā par deputātu skaitu pašvaldībās, referendumiem, pārvaldību. Viņa arī piedalījusies ar vidi saistītu jautājumu risināšanā. Tās zināšanas pašvaldības darbā ir ļoti noderīgas," apgalvoja I.Valdovskis.

Viņš arī sacīja, ka I.Antāne ir ideāliste, un tiekšanās pēc tiem attiecas gan uz pašu, gan partiju. "Viņai ir pozitīva domāšana un atvērtība," piebilda I.Valdovskis.

Reformu partijas pārstāvis norādīja, ka ir tikai viens trūkums - atpazīstamība. "Mēs rīkosim aktīvu kampaņu, lai cilvēki viņu atpazīst. Viņa politikā nav bijusi kā publiska persona. Būtiski, ka atpazīst un nobalso," piebilda I.Valdovskis.

Jau ziņots, ka Reformu partijas valde apstiprināja partijas Rīgas nodaļas lēmumu par trīs pirmajiem numuriem Rīgas pašvaldību vēlēšanās, tostarp oficiāli apstiprināja Ingu Antāni kā Rīgas mēra kandidāti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vislabākā sistēma neglābs no tumsonības

Ikvienam normālam cilvēkam, noklausoties no difterijas mirušā četrgadnieka vecāku versiju par notikušo, bezpalīdzīgām skumjām pievienojas dusmas un vēlme, lai šis bezjēdzīgais pieaugušo pašie...

Revolucionārie sociālisti

Iepriekšējās nedēļas nogalē lielā mērā sensacionāli noslēdzās prezidenta vēlēšanas Šrilankā – par to uzvarētāju kļuva pārliecināts marksists/ļeņinists, radikāli kreisās Tautas atbrīvošanas frontes ...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē