Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Vitronic Baltica: Apzīmējiet fotoradarus uz veselību, bet tikai ne stiklus

Uzņēmums Vitronic Baltica atbalsta mākslu un radošas izpausmes un neiebilst pret fotoradaru apzīmēšanu, taču nevajadzētu traucēt iekārtas darbību un aizkrāsot stiklu, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam _Labrīt, Latvija! _sacīja kompānijas vadītājs Sergejs Borisovs.

"Zīmējiet uz veselību, bet ne stiklu," sacīja S.Borisovs, atzīstot, ka iebildumu nebūtu pret fotoradara kastes apzīmēšanu no sāniem un aizmugures.

S.Borisovs arī informēja, ka pēdējās dienās Vitronic Baltica uzstādījis vēl divus fotoradarus - Salaspilī. Līdz ar to pēc šo divu fotoradaru pieņemšanas ekspluatācijā latvijā kopumā darbosies 25 stacionārie fotoradari.

Uzņēmējs atzina, ka nav priecīgs par kavēšanos ar radaru izvietošanu, jo katru dienu jāmaksā līgumsods, bet šos līdzekļus labprātāk būtu ieguldījis uzņēmuma attīstībā un šajā projektā. Taču fotoradaru izvietošanas procesā Vitronic Baltica saskāries arī ar negaidītām problēmām, proti, daļa privāto zemju īpašnieku nevēlas fotoradaru izvietošanu savos īpašumos. Tad ir jāmeklē jauna vieta fotoradara izvietošanai. Šādu gadījumu skaits patlaban esot mērāms desmitos.

Jau ziņots, ka Rīgā un arī ārpus galvaspilsētas darbību sākuši 23 stacionārie fotoradari. Pirms stacionārajiem fotoradariem atbilstoši valsts standartam ir izvietota ceļazīme nr.846. - Fotoradari.

Pēc projekta īstenotāju sniegtās informācijas, fotoradaru darbības attālums ir līdz 70 metriem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ministra dīvainais plāniņš

Spiedošā demogrāfiskā situācija un darbaroku trūkums liek skatīties bērnu kopšanas atvaļinājuma saīsināšanas virzienā, raidījumā Spried ar Delfi šonedēļ, jāatzīst, visai drosmīgi paziņoja labk...

Teherānas mērenība

Ņujorkā notiekošās ANO Ģenerālās asamblejas 79. sesijā plašu ievērību piesaistīja Irānas jaunā prezidenta Masuda Pezeškiāna uzruna, kuras laikā izskanēja mājieni, ka Teherāna būtu gatava atkal no...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē