Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

KNAB viesojas ASV Tieslietu departamenta pārstāvji

Korpupcijas novēršanas un apkarošanas birojā (KNAB) šodien viesojās ASV Tieslietu departamenta pārstāvji, aģentūru LETA informēja KNAB.

Vizītē piedalījās ASV Tieslietu departamenta prokurors Robins Teilors, ASV Tieslietu departamenta padomnieks Pārrobežu organizētās noziedzības un starptautisko lietu jautājumos Brūss Ors, ASV Tieslietu departamenta Starptautisko lietu biroja pārstāvis Deivids Silverbrends, ASV Prokuroru biroja prokurors Amīts Kabravala, kā arī ASV vēstniecības Latvijā pārstāves Lina Debevuā un Simona Gurbo.

ASV delegācijas sastāvā esošie trīs augsta līmeņa Tieslietu Departamenta pārstāvji - prokurori, specializējas organizētās noziedzības, naudas atmazgāšanas, nodokļu krāpšanas un ar korupciju saistīto noziedzīgu nodarījumu apkarošanā, kā arī starptautiskās tiesiskās palīdzības un informācijas apmaiņas jautājumos.

Tikšanās laikā tika apspriestas pieredzes un informācijas apmaiņas vajadzības un iespējamie risinājumi saistībā ar starpinstitūciju sadarbību komplekso izmeklēšanu kontekstā gan nacionālā, gan starptautiskā līmenī. Tika pārrunāti jautājumi, lai veicinātu sadarbību starptautiskas organizētas noziedzības, korupcijas, naudas atmazgāšanas apkarošanas un starptautiskas tiesiskās palīdzības sniegšanā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas