Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

CES šovā LG piedāvā viedāku un plašāku Smart TV produktu klāstu

LG Electronics (LG) CES izstādē Lasvegasā iepazīstinājis ar savu jauno CINEMA 3D Smart TV televizoru klāstu. Jaunā 2013.gada Smart TV produktu līnija piedāvā vieglāku piekļuvi saturam un to koplietošanu, ka arī atjaunotu Magic Remote tālvadības pulti, nodrošinot vienkāršāku un intuitīvāku lietotāja saskarsni (UX). CES izstādē LG iepazīstinās ar dažādiem modeļi un to izmēriem, tostarp iespaidīgajiem LG 84 collu Ultra HD un 55 collu OLED televizori.

Smart Control: vienkārši un intuitīvi

Pateicoties LG Smart Home risinājumam un Magic Remote jaunajai tālvadības pultij, LG piedāvā pilnīgāko Smart Control funkciju klāstu. Jaunajam Smart Home ekrāna interfeisam pievienota My Interest Cards opcija — īpašas mapes aplikācijām un citam saturam —, kas nodrošina vienkāršu un ātru piekļuvi jaunākajai informācijai ziņu vietnēs un iespēju uzzināt jaunāko laika prognozi. My Interest Cards var pielāgot atbilstoši lietotāja vajadzībām un vēlmēm.

Magic Remote ir pilnveidota, lai panāktu precīzāku satura meklēšanu un izvēlnes navigāciju, padarot lietotāja darbību maksimāli vienkāršu un intuitīvu. CES izstādē LG iepazīstinās ar Voice Mate — valodas atpazīšanas funkciju, kas palīdz izpildīt komandas vienkārši, dabiski, interaktīvi un sarunas formā. Voice Mate funkcija piedāvā jaunu balss meklēšanas opciju, kura vienlaikus filtrē meklēšanas rezultātus no visiem LG Smart TV platformas formātiem — pēc pieprasījuma pieejamo video (VOD) pakalpojumiem, meklētājprogrammām, ārējām ierīcēm u.c. saturu. LG Smart Control ar Magic Remote pulti ļauj lietotājiem izmēģināt un iepazīt visērtāko veidu, kā izbaudīt sava LG Smart TV piedāvātās iespējas.

Vieda koplietošana

Uzlabotā SmartShare funkcija piedāvā lietotājiem atspoguļot vai pārsūtīt video saturu no vied-ierīcem uz LG Smart TV televizoriem, izmantojot vairāku savienojumu iespējas, tostarp WiDi un Miracast. 2013.gada Smart TV produktu līnijā tiks piedāvāta jaunas pakāpes starpierīču koplietošanu, izmantojot Tag On funkciju. Šī funkcija acumirklī savieno divas ierīces ātrai vides koplietošanai. Lai izmantotu Tag On funkciju, lietotājam vienkārši jātur viedtālruni vai citu NFC iespējotu ierīci vērstu pret NFC uzlīmi uz CINEMA 3D Smart TV.

Viedāka navigācija plašā satura piedāvājumā

Smart TV lietotāji var izmantot arvien plašākas satura izvēles iespējas. LG Smart TV piedāvā pilnveidotu ieteikumu funkciju On Now vienkāršai satura navigēšanai. Ērtais pakalpojums iesaka jaunumus video (VoD) un apraides saturā.

LG CINEMA 3D Smart TV televizori sniedz patiesu skatīšanās baudījumu un vislabāko attēla kvalitāti, ko nodrošina atjaunināts centrālais procesors (CPU) un grafiskais procesors (GPU). Centrālā procesora ātrums ir pieaudzis par 120 procentiem, bet grafiskā procesora ātrums — par 300 procentiem, tādējādi panākot skaidrāku attēlu, uzlabojot spēļu azartu, televīzijas skatīšanos un daudzu citu funkciju izmantošanu.

Magic Stand un CINEMA SCREEN dizains

Jaunie 2013. gada modeļi ietver LG minimālistisko CINEMA SCREEN dizainu. TV paneļi ir kļuvuši ievērojami plānāki, nodrošinot lieliskāku klātbūtnes sajūtu. Efektu papildina Magic Stand statīvs, radot iespaidu, ka televizors peld gaisā. Šis elegantais formāts lieliski iederēsies jebkurā mūsdienīgā interjerā.

Ērts CINEMA 3D

LG CINEMA 3D Smart TV televizori izmanto tehnoloģiju Film Patterned Retarder (FPR), kas nodrošina ievērojami ērtāku 3D skatīšanos bez ņirbošiem attēliem. Televizori aprīkoti ar 3D brillēm, kas darbojas bez baterijām.

“LG vienmēr cenšas nodrošināt vispatīkamāko un ērtāko lietotāja pieredzi patērētājiem visā pasaulē,” stāsta Havis Kvons (Havis Kwon) LG Home Entertainment Company prezidents un izpilddirektors. “Mēs esam viennozīmīgi nepārspējami gan LG Smart TV platformas izstrādē, gan tās pilnveidošanā. Tādēļ esam pārliecināti, ka 2013.gada modeļu lietotāju pieredze pārsniegs jebkuras gaidas un apliecinās, ka LG ir spēris vēl vienu nozīmīgu soli Smart TV tālākā pilnveidē.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko