Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Izsludināts trešais datorspēļu konkurss „Beidz runāt, sāc darīt!”

Jau trešo reizi, sadarbībā ar GameDev.lv, starp Latvijas spēļu izstrādātājiem tiek izsludināts datorspēļu konkurss „Beidz runāt, sāc darīt!”. Konkursa galvenais mērķis ir veicināt datorspēļu veidošanu Latvijā.

Līdzīgi, kā iepriekšējos BRSD konkursos, arī šogad dalībniekiem ir brīva spēles tematika un nav ierobežojumu uz izmantojamajām tehnoloģijām. Galvenais konkursantu uzdevums ir izveidot datorspēli, parādot savas spējas un sevi šajā nozarē, ar vienīgo nosacījumu, ka spēle līdz konkursa paziņošanas datumam nav iepriekš publiski izziņota. Tādējādi konkursam iespējams iesniegt dažāda temata un platformu spēles. Konkursa organizētāji dalībniekiem iesaka veidot spēli komandās, tādējādi vienam otru papildinot un izveidojot pēc iespējas kvalitatīvāku un interesantāku datorspēli.

Konkurss sākās 23. novembrī un turpināsies līdz 1. decembrim. Noslēdzoties konkursam tiks uzsākta publiska balsošana un vietu sadalījums. Pirmo trīs vietu ieguvēji saņems naudas balvas. Ikvienam Latvijas spēļu izstrādātāju atbalstītājam iespējams veikt ziedojumu balvu fondam, tādējādi palielinot balvu apjomu. Šobrīd balvu fondam saziedoti jau LVL 100.00. Konkursa laimētāju paziņošana un apbalvošana notiks GameDev.lv rīkotajā Meetup pasākumā, 11. decembrī.

Konkursa dalībnieki savas spēles var iesniegt šeit, veicot reģistrāciju forumā: http://forums.gamedev.lv/viewforum.php?f=37

Sīkāka informācija par konkursa norisi pieejama www.gamedev.lv. Pirmo reizi BRSD tika rīkots 2008. gadā. 2010. gadā tam sekoja otrais konkurss. Pa vidu tika rīkoti arī „Ātrais BRSD” konkurs un „Ātrais BRSD2” konkurss un kopumā tajos tika iesniegtas 22 pabeigtas spēles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko