Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

LG pirmais piedāvā iespēju norēķināties ar PayPal, izmantojot Smart TV televizorus

LG Electronics (LG) ir pirmais uzņēmums pasaulē, kas piedāvā ērto iespēju norēķināties ar PayPal, izmantojot LG Smart TV televizoru platformu. Šī īpaši aizsargātā digitālā norēķinu sistēma ir vienkāršs un drošs veids, kā patērētāji var iegādāties produktus un pakalpojumus ar sava LG Smart TV televizora starpniecību. PayPal integrēšana LG Smart TV platformā nodrošinās vēl vairāk iespēju daudzajiem interesentiem, tādējādi veicinot progresīvākas Smart TV televizoru ekosistēmas izaugsmi.

„LG un PayPal nodrošinās Smart TV platfromas lietotājam draudzīgāku izmantošanu, ļaujot veikt ātrākus un drošākus digitālos maksājumus,” – saka LG Electronics Smart biznesa centra vecākais viceprezidents Ričards Čojs (Richard Choi). „PayPal ievērojami samazina darbību skaitu, kas lietotājam jāveic, lai pārskaitītu maksājumu, tādējādi ļaujot ietaupīt laiku, jo vairs nav jāievada kredītkartes un adreses dati par katru nākamo pirkumu.”

Ātri un ērti pirkumi, izmantojot Smart TV

PayPal ir īpaši piemērots izmantošanai Smart TV televizoru platformā, jo tas dod patērētājiem iespēju ātri autentificēt viņu identitāti un veikt vēlamo pirkumu. Lietotājs var ievadīt attiecīgos ciparus ar parasto tālvadības pulti vai LG Magic Remote pulti, kas ļauj izmantot digitālo tastatūru uz ekrāna. Vairs nepastāv apgrūtinošā vajadzība atkārtoti ievadīt vienu un to pašu e-pasta adresi, paroli un kredītkartes numuru. PayPal arī piedāvā ērtu iespēju “Atcerēties mani”, lai iepirkšanās kļūtu vēl vienkāršāka.

„Mēs uzskatām, ka Smart TV televizoru platformai nākotnē būs liels komerciālais potenciāls, un esam gandarīti, ka LG ir pirmais, kas apvienojis PayPal sniegtās ērtības, drošību un funkcionalitāti LG Smart TV televizoros,” piebilst PayPal biznesa attīstības vecākais direktors Rendels Deiviss (Randall Davies).

Integrētā Paypal iespēja pašlaik tiek piedāvāta 2013.gada Smart TV modeļiem ASV, Kanādā un Lielbritānijā, bet, sākot ar 2013.gada aprīli, tā tiks iekļauta arī LG Smart TV televizoros Francijā, Vācijā, Spānijā, Itālijā un Austrālijā, un vēlāk arī citos tirgos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko