Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

VAIO Duo 13 - jaunas formas Ultrabook portatīvie datori ar digitālu pildspalvas risinājumu

Lai kur jūs dotos un lai ko jūs darītu, ņemiet līdzi Sony VAIO Duo 13 – plānu un vieglu Ultrabook datoru ar 33,7cm (13,3”) ekrānu.
  • Unikālā Surf Slider konstrukcija ļauj nemanāmi pārslēgties starp “planšetdatora” un “tastatūras” režīmiem  
  • Fiksējiet, personalizējiet un koplietojiet dokumentus vai fotogrāfijas ar 8 megapikseļu Exmor RS for PC aizmugurējo kameru un ērtu digitālo pildspalvu, kas digitalizē rakstīto   
  • Dators tikpat dinamisks, kā tavs viedtālrunis - ar mobilo platjoslas internetu tas ir vienmēr pieslēgts internetam un turpina saņemt informāciju arī gaidstāvē 

Rakstīt ar tastatūru vai ar roku -izvēle ir jūsu ziņā. VAIO Duo 13 ir unikāla Surf Slider konstrukcija, kas ļauj ērti pāriet no “planšetdatora” uz "tastatūras" režīmiem, lai pielāgotos veidam, kā jūs strādājat. Zīmējiet, skicējiet vai rakstiet ar roku piezīmes planšetes režīmā ar ērtu, spiedienu jutīgu digitālo pildspalvu , kas vienmērīgi reaģē uz katru jūsu rokas vilcienu. Varat pārslēgties uz tastatūras režīmu, lai rediģētu dokumentus un noslīpētu prezentācijas, izmantojot tastatūru ar aizmugurējo apgaismojumu un skārienjūtīgu ekrānu.

Izņemot digitālo pildspalvu no tās turētāja, automātiski tiek palaista lietotne Note Anytime for VAIO tūlītējai piezīmju veikšanai. Nav pat nepieciešams ievadīt paroli – sejas noteikšanas funkcija uzreiz pārbauda, vai tas esat jūs un jūs piesaka datorā. Domu fiksēšana, formulēšana un dalīšanās ar idejām nekad nav bijusi tik spontāna, vienalga, vai esat ceļā vai apspriežu telpā.

VAIO Duo 13 aizmugurē ir 8 megapikseļu auto fokusa kamera ar Exmor RS for PC sensoru asi detalizētiem attēliem. Fiksējiet izteiksmīgi fokusētus drukāto izdales materiālu attēlus, piezīmes uz tāfeles vai pat slaidu projekcijas. Iebūvētā CamScanner lietotne iztaisno ļodzīgus leņķus, lai nodrošinātu, ka fotogrāfijas un skenētais teksts ir taisns. Izmantojiet Optical Character Recognition funkciju, lai noteiktu skenētos vārdus, padarot attēlu viegli meklējamu*. Eksportē attēlu uz Note Anytime for VAIO un rakstiet anotācijas, rediģējiet un komentējiet, izmantojot digitālo pildspalvu, kas digitalizē datus. Augšupielādējiet rezultātus mākonī un dalieties uzreiz ar kolēģiem vai draugiem.

Attēli un video izskatīsies labāk un skaidrāk spilgtajā Full HD LED ekrānā ar platu apskates leņķi. Jaunais TRILUMINOS ekrāns mobilajām ierīcēm paplašina krāsu paleti ar reālistisku un plašu krāsu gammu.

Ar VAIO Duo 13 iespējams strādāt internetā tikpat dinamiski, cik ar viedtālruni. Uzturiet kontaktus ar klientiem, kolēģiem un draugiem, kamēr esat ceļā. Ar iebūvēto ātrgaitas 3G var vienkārši pārbaudīt e-pastu vai pievienoties videokonferencēm pat bez Wi-Fi.

VAIO  Duo 13 akumulatora darbības laiks ir 16 stundas, kas ir pat vairāk nekā citiem Ultrabook datoriem. Ar inovatīvu gaidstāves tehnoloģiju jūs varat vienkārši nospiest ieslēgšanas pogu, lai ieslēgtu enerģijas taupīšanas “miega” režīmu, taču dators saglabās savienojumu ar internetu un turpinās paziņot jums par jaunu e-pastu un sociālo mediju atjauninājumiem. Kad esat gatavs darbam, VAIO Duo 13 “pamostas” no miega mazāk nekā vienā sekundē un jūs uzreiz varat piekļūt jaunākajām ziņām, informācijai par laikapstākļiem un atjauninājumiem.

Apnicis “ķert” bezvadu signālus savā viesnīcas istabā, vai arī tad, kad jūs strādājat izbraukumā? Wi-Fi  rūteris***, kas darbojas ar strāvu, pārveido kabeļinterneta savienojumu Wi-Fi tīklā. Tikai pievienojiet to strāvai un uzreiz izveidojiet paši savu Wi-Fi tīklu. Bez vadiem savienojiet līdz pat piecus viedtālruņus vai planšetdatorus, tādejādi visas jūsu ierīces var izmantot signālu un ātri piekļūt internetam.

Jaunie Sony VAIO Duo 13 būs nopērkami no jūnija beigām par Ls 1129.

* Tikai šādas valodas tiek atbalstītas: angļu, franču, spāņu, portugāļu, vācu, itāļu, holandiešu, zviedru, somu, dāņu, norvēģu, ungāru.
** Atkarībā no tīkla pieejamības un platjoslas interneta pakalpojumu sniedzēja datu plāna, kas nav ietverts, pērkot datoru.
*** Komplektā ar atsevišķiem VAIO Duo 13 modeļiem.

VAIO Duo 13: galvenie parametri (atšķiras pa valstīm)

Modelis

VAIO Duo 13

Procesors

Līdz pat Intel Core i7-4500U with Intel Turbo Boost Technology

Operētājsistēma

Windows 8 vai Windows 8 Pro

Operatīvā atmiņa

Līdz to 8GB LPDDR3 1600MHz SDRAM

Atmiņa

Līdz to 512GB SSD

Ekrāns

33.7cm (13.3”) TRILUMINOS displejs mobilajām ierīcēm;

Full HD (1920x1080) ar (16:9); skārienjūtīgs ekrāns

Grafika

Intel HD Graphics 4400

Cits

WLAN 802.11a/b/g/n; Bluetooth Ver. 4.0 + HS; USB 3.0 (x1), USB 3.0 ar USB uzlādi (x1); HDMI izeja; Memory Stick Duo/SD atmiņas kartes slots; stereo skaļruņi; Aizmugures kamera ar 8 megapikseļiem un auto fokusu powered by ‘ExmorRS for PC’ sensoru; Priekšējā Full-HD kamera powered by ‘Exmor R for PC’ (2.07 megapixels); Bezvadu sakaru moduļi (LTE vai HSPA+, UMTS, EDGE/GPRS); Sensors (NFC, GPS, Accelerometer, Gyro, Digital Compass); digitizer stylus; HDMI to VGA adapter; AC powered Ethernet to Wi-Fi Router

Lielums (b x a x p)

Aptuveni 330 mm x 19.5 mm x 210 mm

Svars

Aptuveni  1,35 kg (ar standarta akumulatoru)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko