Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Tikai ilūzija, ka cīnās pret smēķēšanu

Par tabakas kontrabandas lielajiem apjomiem Latvijā un šīs negācijas cēloņiem ar Latvijas Tirgotāju asociācijas prezidentu Henriku Danusēviču sarunājas Romāns Meļņiks.

Top komentāri

TrollisJT
T
Es pazīstu cilvēku, kurš tabaku savām vajadzībām audzē pats. Jums vajadzētu redzēt to naidu viņa acīs, kad viņš rāda uz augšu paceltu vidējo pirkstu un saka: "H-j viņi dabūs manu naudu!".
alias
a
Kopš Latvijā nedrīkst tirgot plānās cigarešu paciņas, daudzi cilvēki pērk cigaretes Lietuvā vai Igaunijā. Pirms tiek skriets regulām pa priekšu, būtu jāpadomā ar galvu.
>:-)
&
Tautas un valsts ienaidnieks .Jau 9 gadus esmu sevišķi naidīgs , pret LV un barigām ! Atteicos, pīpēt divas paciņas dienā ! Ne valsts , ne barigas, NEDABŪS , no manis naudu .
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiskās intrigas

Tikai ar vienas dienas starpniecību varējām vērot divus savstarpēji nesaistītus un reizē saistītus piemērus, kā politiķi ļoti līdzīgas situācijas mēģina izdekorēt sev vēlamā izskatā.

Debates par pragmatismu

Republikāņu kontrolētā ASV Kongresa Pārstāvju palāta pēc gandrīz pusgadu ilgas vilcināšanās acīmredzami iekšpolitisku iemeslu dēļ, saistītu ar gaidāmajām ASV prezidenta un Kongresa vēlēšanām, 20. aprī...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē