Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Vai budžetu var likt Saeimai pārskatīt?

Iespējamo rīcību saistībā ar strīdīgi pieņemto nākamā gada budžetu, kurā ir pretrunas starp dotajiem solījumiem un pieņemtajiem lēmumiem, intervijā Jolantai Plaukai skaidro Valsts prezidenta padomnieks Jānis Pleps.

Top komentāri

Prezidents no "zila gaisa"?
P
Levita vakardienas stāsti, ka Veselības finansēšanas likums ir "no zila gaisa" ir nekorekti! Tā jau mēs varam aizrunāties līdz tam ka arī Valsts prezidents ir ievēlēts no "zila gaisa". Saeima likumā noteiktā kārtībā ir ievēlējusi Valsts prezidentu un visiem tas ir jārespektē. Saeima likumā noteiktā kārtībā ir pieņēmusi Veselības finansēšanas likumu, kuru, turklāt, Valsts prezidents ir parakstījis, un visiem tas ir jārespektē, tostarp arī tostarp Ministru prezidentam, valdībai un arī Valsts prezidentam. Un nedrīkst būt citādi. It īpaši "bezkompromisa tiesiskuma" apstākļos.
no zila vai zaļa gaisa, bet likums
n
Levita vakardienas stāsti par Veselības aprūpes finansēšanas likumu bija ļoti nekorekti. Kaut ko tādu varēja sagaidīt no jebukura iepriekšējā, bet ne no kvalificēta jurista. Veselības finansēšanas likums bija absolūti legāli pieņemts un izsludināts. Par to nobalsoja visi klātesošie deputāti un tas ir jāpilda! Ja Valsts prezidents grib klausīties Reira un Kariņa pasakas, lai klausās. Bet Tautai blēņas stāstīt nevajag! Nevajag pieredzējušam juristam stāstīt blēņas, kas katram sāk dot tiesības spriedelēt, vai šis vai tas likums ir pareizi, vai nepareizi pieņemts, vai tas ir, vai nav jāpilda.
Jo dziļāk mežā, jo vairāk...
J
Budžets ir jāatdod atpakaļ un ir jāpārtrādā. Jo ātrāk pie varas esošie to sapratīs, jo mazāka būs jezga un, jolabāk visiem.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Cik valodās jūs lasāt ziņas?

Diskusijas par sabiedriskajiem medijiem krievu valodā liek aizdomāties, kādās valodās mūsu sabiedrība prot lasīt, skatīties un klausīties ziņas dažādās platformās. (Par izklaides žanru šoreiz na...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē