Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Citi

Rogaininga seriāla Pilsētas leģendas Mežgarciemā priekšpēdējā posmā palielinās intriga

Šo sestdien, 7. septembrī, Mežgarciemā pirmo reizi notiks Baltijas valstīs lielākais rogaininga jeb komandu orientēšanās seriāla sacensības. Tas būs populārā rogaininga seriāla piektās sezonas piektais posms un sauksies “Mežgarciema militārās pilsētiņas rogainings”. Tā kā sezonas tuvojas noslēgumam, tad arī dažādās distancēs paliek lielāka intriga par uzvaru un arī godalgotām vietām kopvērtējumā, informē organizatoru pārstāvis Ivars Bācis.

Livonia kapteine: Esam progresējušas un tuvojamies Selenai

Latvijas sieviešu regbija čempionāta šīs sezonas otrās labākās komandas “LSPA/Livonia” kapteine Alise Lakija Širve pastāstīja par šo sezonu un nosauca tos iemeslus, kāpēc livonietes vēl nevar pārspēt pēdējo gadu līderes “Selena” regbistes, bet komandas treneris Elmārs Šefanovskis norāda, ka intensīvāk treniņos jāstrādā pie spēļu metodes, lai iegūtu nepieciešamo pieredzi, un tad varēs pacīnīties līdzi ar līderēm, informē RK “Livonia” pārstāvis Ivars Bācis.

Stirnu buks priekšpēdējā sezonas posmā atgriežas dzimtajās mājās - Tukuma novadā

Nākamo sestdien, 14. septembrī, Tukuma novada Sveikuļu mežā notiks taku skriešanas seriāla “Stirnu buks” sezonas priekšpēdējais 6. posms, kas zīmīgs ar to, ka atgriežas savās dzimtajās mājās netālu no galvaspilsētas. Trases vedīs cauri Tukuma novada mežu pauguriem un līkločiem - organizatori šo posmu raksturo, kā raupju, tehnisku, vienlaicīgi skaistu un dvēselisku, līdzīgi kā šī posma trašu galveno plānotāju - Gintu Konošonoku.

Livonia/Garkalne Baltijas čempionātu iesāk ar teicamu otro puslaiku, bet zaudējumu Baltrex

Svētdien izbraukumā Lietuvas pilsētā Šauļos RK “Livonia” otrā komanda “Garkalne/Livonia” Baltijas čempionātu regbijā teicami aizvadīja otro puslaiku pret Šauļu “Baltrex” dublieru komandu, uzvarot to ar 22:5, taču pārāk daudz “izlieto” pirmajā puslaikā neizdevās “sasmelt”, tādējādi beigās piekāpjoties lietuviešiem ar 29:50, informē RK “Livonia” pārstāvis Ivars Bācis.

Baltic XL/Livonia pārspēj Lāčus un iekļūst Latvijas regbija čempionāta finālā

Ceturtdien vakarā savās mājās Upesciema stadionā regulārā turnīra līderkomanda “Baltic XL/Livonia” Latvijas čempionāta pusfināla spēlē regbijā-15, kā jau to varēja gaidīt, samērā viegli ar 79:3 (55:0) pārspēja Rāmavas “Lāči/Mūku Sala”, revanšējoties par “Livonia” otrās komandas zaudējumu ceturtdaļfinālā un sasniedzot gaidīto finālu, informē RK “Livonia” pārstāvis Ivars Bācis.