Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. novembris
Liza, Līze, Elizabete, Betija

Lasis ar ābolu «cepurīti»

Vajadzēs: 500 g svaigas laša filejas, šķipsniņu sāls, 1 tējkaroti citrona sulas, 250 g ābolu, 100 g skāba krējuma, 1 olas dzeltenumu. Laša fileju noskalo aukstā ūdenī, pārliecinās, vai nav palikusi kāda asaka, izņem to. Zivi nosusina ar papīra dvieli, apsāla un apslaka ar citrona sulu. Ābolus nomazgā, nomizo, izgriež serdi, sarīvē parupjās skaidiņās.

Skābo krējumu sajauc ar olas dzeltenumu, pārlej ābolu skaidiņām, samaisa. Lasi liek cepešpannā vai citā traukā, ko vēlāk var likt cepeškrāsnī, un pārklāj ar ābolu - krējuma - olas maisījumu. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 220 grādiem, cep lasi, līdz tas gatavs - apmēram divdesmit piecas minūtes. Pasniedz ar kartupeļu biezeni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko