Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Rīgā atklās pirmo Bikrama jogas studiju

Otrdien, 12. aprīlī, Rīgā, Lāčplēša ielā 52/54, tiks atvērta pirmā  Bikrama jogas studija Baltijā - “Bikram Yoga Riga”. Studijas atklāšanas ietvaros no 12.-16. aprīlim Rīgā viesosies un nodarbības pasniegs 2010. gada Pasaules čempione jogas āsanās Brendija Lina Vinfīlda (Brandy Lyn Winfield), informēja jogas studijas izveidotāju pārstāve Līga Andžāne.

   Bikrama jogas izveidotājs ir pasaulē plaši pazīstamās “Yoga College of India”  dibinātājs Bikrams Čaudrijs (Bikram Choudhury). Bikrama joga ir īpaši izveidots 26 hatha jogas pozu un divu elpošanas vingrinājumu komplekss, kas tiek izpildīts +40,6 grādu temperatūrā un ilgst tieši 90 minūtes. Pozas vienmēr tiek veiktas nemainīgā secībā, lai nodarbības laikā sistemātiski izvingrinātu visas ķermeņa daļas. Bikrama joga unikālā veidā ietekmē ķermeni, prātu un garu. Karstajā  un mitrajā nodarbību telpā ķermenis sasilst un kļūst lokanāks, ir vieglāk izpildīt stiepšanās vingrinājumus, kā arī samazinās iespējamība gūt traumas.Regulāri nodarbojoties ar Bikrama jogu, rezultāti tiek sasniegti apbrīnojami īsā laikā - nostiprinās visa ķermeņa muskulatūra, palielinās fiziskais spēks un izturība, samazinās stress, mazinās traumu radītais diskomforts un hronisko slimību radītās problēmas, samazinās svars, uzlabojas pašsajūta un veselība, paaugstinās koncentrēšanās spējas, kā arī atjaunojas un uzkrājas enerģijas rezerves.Ar Bikrama jogu var nodarboties arī tad, ja nav iepriekšējas jogas, aerobikas vai fitnesa pieredzes, kā arī sirgstot ar dažādām hroniskām slimībām, to skaitā artrītu, diabētu vai vairogdziedzera darbības traucējumiem, uzsver L.Andžāne.Bikrama jeb tā  sauktās oriģinālās karstās jogas studijas līdz šim darbojās 39. valstīs, un Latvija ir 40. valsts, kurā tiek atvērta šī pasaulē tik populārā jogas virziena studija. Aprīlī, maijā un jūnijā nodarbības jaunatvērtajā “Bikram Yoga Riga” studijā pasniegs arī vairāki citi sertificēti Bikrama jogas pasniedzēji no rietumiem - Adils Rida (Adil Rida), Oļegs Vidra (Oleg Vydra), Kamilla Andersone (Camilla Andersson) un Kristīne Gatdula (Christina Gatdula).  Lai vislabāk izjustu Bikrama jogas pozitīvo iedarbību, izmēģinot šo jogu pirmo reizi, nodarbības ieteicams apmeklēt katru dienu vismaz 7-10 dienas pēc kārtas. Tāpēc studijas atklāšanas nedēļā “Bikram Yoga Riga” piedāvā iegādāties pirmo abonementu par īpaši draudzīgu cenu: vienas nedēļas abonements studijas apmeklēšanai maksās tikai 6 latus. Ar šo abonementu varēs apmeklēt neierobežotu skaitu nodarbību septiņas dienas pēc kārtas. Pieteikšanās Bikram Yoga Riga studijas mājas lapā http://bikramyoga.lv/lv/pieteikties. „Bikram Yoga Riga” strādās septiņas dienas nedēļā – arī nedēļas nogalēs. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mērces ar alkoholu

Šoreiz izmantošu rudens doto iespēju – piedāvāšu četras receptes mērcēm, kuru pagatavošanā lieti noderēs kāds alkoholiskais dzēriens. Karsējot alkohols iztvaikos, bet mērcē paliks raksturīgā garša, p...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko