Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Zobu busiņš dodas uz Jūrmalu

Sestdien, 1. oktobrī, Majoros un Kauguros notiks Mutes veselības svētki, kuru laikā Jūrmalas iedzīvotāji varēs saņemt informāciju par mutes dobuma kopšanu un profilaksi, kā arī mutes veselības novērtējumu mobilās zobārstniecības autobusā bez maksas.

Mutes veselības svētku laikā pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņu vecāki aicināti apmeklēt zobu higiēnistes Andas Mironovas lekciju par fluora tablešu lietošanas nepieciešamību bērnu mutes veselības profilaksē. Lekcija notiks Majoros plkst. 11.00 un Kauguros plkst. 14.00, vecāki aicināti apmeklēt lekciju tuvāk savai dzīvesvietai.

Mutes veselības svētku programma:

Majoru vidusskola, Rīgas ielā 3

Plkst. 11.00 – zobu higiēnistes Andas Mironovas lekcija pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņu vecākiem par fluora tablešu lietošanu un mutes veselības profilaksi.

Plkst. 11.00–13.00 pie Majoru vidusskolas būs novietots mobilās zobārstniecības autobuss, kurā pieaugušie un bērni* varēs saņemt informāciju par mutes veselības saglabāšanu, mutes veselības stāvokļa novērtējumu un zobu higiēnista ieteikumus bez maksas.

Paralēli mutes veselības apskatēm autobusiņā bērni un pieaugušie varēs saņemt izdales materiālus par zobu un mutes dobuma kopšanu, jaunākajiem apmeklētājiem būs iespēja zīmēt un krāsot mutes veselības tematikai veltītus darbiņus.

Kauguru kultūras nams, Raiņa ielā 110

Plkst. 14.00 – zobu higiēnistes Andas Mironovas lekcija pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņu vecākiem par fluora tablešu lietošanu un mutes veselības profilaksi.

Plkst. 14.00–18.00 mutes veselības apskates mobilās zobārstniecības autobusā*. Ikviens interesents varēs saņemt izdales materiālus par zobu un mutes dobuma kopšanu, jaunākajiem apmeklētājiem būs iespēja zīmēt un krāsot mutes veselības tematikai veltītus darbiņus.

Plkst. 18.00 Jūrmalas pilsētas dome aicina bez maksas apmeklēt Latvijas Leļļu teātra izrādi "Gudrais zobiņš".  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mērces ar alkoholu

Šoreiz izmantošu rudens doto iespēju – piedāvāšu četras receptes mērcēm, kuru pagatavošanā lieti noderēs kāds alkoholiskais dzēriens. Karsējot alkohols iztvaikos, bet mērcē paliks raksturīgā garša, p...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko