Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Mazais princis

HP piezīmjdatoru sērijas EliteBook modeļi piedāvā pašu maksimumu, ko spēj nodrošināt jaunākās tehnoloģijas. Par spīti faktam, ka tiem ir geimeru prasībām atbilstoša jauda, EliteBook piezīmjdatoriem ir klasiski atturīgs ārējais veidols un to statusam atbilstošs kvalitatīvs korpuss. NEXT apskata HP EliteBook 8460p ar 14 collu ekrānu.

Klasiskas vērtības

Apzinoties HP EliteBook 8460p piederību un mērķauditoriju, tā dizains izveidots tik nevainojams, ka nav kur īsti pamielot acis. Galvenais uzsvars likts uz klasisko stilu, kas pirmām kārtām veiksmīgi panākts ar krāsu salikumu, smalki skrāpētam pelēkam alumīnijam mijoties ar matēto un taustes ziņā rupjo magnija sakausējumu, kas atgādina vienkāršu cietu plastmasu. Īsta eksotika atklājas, kad jāatver 8460p vāks, jo to var izdarīt, tikai nospiežot slēdzi, tāpat kā vecajos labajos laikos. Starp tastatūras taustiņiem novietoto kursorsviru spēs novērtēt datorlietotāji, kuriem piezīmjdators ir darbabiedrs vismaz desmit gadus, bet jauniem lietotājiem, kurus nepārņems patīkama nostalģija, šāds risinājums liksies pilnīgi nepraktisks. Vēl viens patīkams sīkums, kas nav retums starp īstiem biznesa klases piezīmjdatoriem, ir virs ekrāna iebūvēta izbīdāma lampiņa, kas nodrošina visai apmierinošu tastatūras apgaismojumu, strādājot nepietiekamā apgaismojumā.

Liels pluss ir matētais ekrāns ar melnu plastmasas rāmi, kas nesagādā neērtības, lietojot piezīmjdatoru saulainā laikā. EliteBook 8460p 14 collu ekrāna izšķirtspēja ir 1600 x 900 punktu, kas salīdzinājumā ar pierastajiem 1366 x 768 izsķirtspējas ekrāniem rada ilūziju, ka tas ir lielāks nekā reāli, piemēram, pārlūkojot internetu, informācija ekrānā ir daudz koncentrētāka.

HP Elitebook 8460p neizceļas ar plānu korpusu un vieglumu. Tas ir 3,18 cm biezs un sver 2,07 kg, kas nav īpaši labs rādītājs, bet to atsver konstrukcijas izturība, uz kā rēķina upurēti šie rādītāji. HP inženieri šo piezīmjdatoru centušies izveidot pēc iespējas drošāku un izturīgāku, lai tas būtu drošs pret vibrāciju, putekļiem un mitrumu.

Jaudīgs, bet kluss un vēss

Bez pamatīgās konstrukcijas padomāts arī par labu aprīkojumu – EliteBook 88450p kreisajā pusē novietots diskdzinis, virs kura izveidota Express Card ligzda, kas paver iespēju piezīmjdatorā lietot TV karti vai atsevišķu cieto disku. Pieejamas trīs USB, eSATA, DisplayPort un VGA pieslēgvietas, virs ekrāna iebūveta HD kvalitātes tīmekļkamera. 

HP Elitebook 8460p tiek piedāvāts ar gandrīz maksimālo pieejamo komplektāciju: tajā ievietots viens no jaudīgākajiem piezīmjdatoru procesoriem –  četrkodolu Intel Core i7 2620M –, 4 GB DDR3 operatīvās atmiņas un SSD tehnoloģijas 128 GB cietais disks, kas darbojas pēc tāda paša principa kā zibatmiņas, bez skaņas, neizdalot siltumu, taupot enerģiju, un palielina sistēmas kopējo ātrumu ātrākas datu caurlaidspējas dēļ.

Lai gan grafikas karte AMD Radeon HD 6470M ir no sākuma līmeņa plaukta, tomēr pārējo komponentu jaudas dēļ HP Elitebook 8460p uzrāda diezgan labu rezultātu spēļu lauciņā, bet jebkurā gadījumā šis piezīmjdators nav spēļu dators, jo ir citi daudz labāki un izdevīgāki varianti, par ko iztērēt 1000 latu, ja interesē spēles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mērces ar alkoholu

Šoreiz izmantošu rudens doto iespēju – piedāvāšu četras receptes mērcēm, kuru pagatavošanā lieti noderēs kāds alkoholiskais dzēriens. Karsējot alkohols iztvaikos, bet mērcē paliks raksturīgā garša, p...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko