Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

25. oktobrī kino "Rīga" rādīs Nila Skapāna bērnu filmas

Sestdien, 25. oktobrī, plkst. 11.00 kino „Rīga” Mazajā zālē bērnus priecēs mākslinieka Nila Skapāna aizraujošo plastilīna un leļļu filmu izlase „Raganas poga”, „Puslācis” (Jura Podnieka studija), „Labrīt!”, ”Murrr-gi”, „Laupītājs”, „Caurā māja”, „Putnu dienas” (Animācijas brigāde, cikls „Zvēri”). Pirms seansa skatītāji varēs satikties ar „Brīnumputnu” no lielākās dekoratīvo koku un krūmu kolekcijas Latvijas austrumdaļā „Kalsnavas arborētuma”, kā arī iepazīties ar īstu putnu dzīvi kopā ar Latvijas Ornitoloģijas biedrību.

Mazos skatītājus sagaida vēl arī citi aizraujoši pārsteigumi. Turpmāk „Mammadaba Multi rītos” būs iespēja noskatīties arī ārvalstu multiplikācijas filmas par piedzīvojumiem citu valstu mežos, bet viesu vidū gaidāmi gan pārstāvis no zoodārza, gan mežsargs un Tērvetes rūķis. „Mammadaba Multi rīti” šogad notiks reizi mēnesī sestdienās – 29. novembrī un 27. decembrī.Biļetes cena uz vienu seansu būs 2 lati, diviem vai vairāk bērniem – 1,50 Ls.

Jāatgādina, ka no septembra kino „Rīga” reizi mēnesī notiek kinoteātra, A/S „Latvijas Valsts meži” un Nacionālā Kino centra kopīgi organizētie „Mammadaba Multi rīti”, kad bērnus priecē īpaši atlasītas multiplikācijas filmu programmas par dabu, zvēriem un brīnumiem, kas notiek mežā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja