Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Krēsliņš Pally - veiksmīgākais Kurzemes rūpnieciskais dizains

Par 2012. gada veiksmīgāko Kurzemes rūpnieciskā dizaina izstādes Elementi produktu atzīts SIA MWF izstrādātais krēsliņš - rotaļlieta _Pally._Kurzemes rūpnieciskā dizaina izstādē kopumā piedalījās 40 dažādi interesanti produkti. Apkopojot rezultātus, tika noskaidrots, ka vislielāko skatītāju interesi un atbalstu - 2791 balsis - ieguvis SIA MWF krēsliņš _Pally.

Atzinību par krēsliņa veiksmīgo dizainu SIA MWF_ saņēma arī no Ventspils pilsētas domes un Latvijas Dizaineru savienības. Savukārt Ventspils Augsto tehnoloģiju parks četriem uzņēmumiem sarūpēja balvu - atbalstu dalībai izstādē Ražots Baltijā 2012.

Pally vienlaikus ir gan krēsliņš, gan arī rotaļlieta, kas lietotājam sniedz dažādas iespējas - sēdēt, rotaļāties un apgūt dažādas prasmes. Krēsliņš sastāv no daudziem koka puļķīšiem ar dažādās krāsās nokrāsotiem galiem, kas arī rada krēsliņa daudzfunkcionalitāti. Pārbīdot krāsainos puļķīšus, tiek iegūti dažādi krēsliņa sēdītes ornamenti, tādējādi tiek attīstīta bērna radošā domāšana, veicināta domāšana un atmiņa, pat sociālo prasmju uzlabošana, jo ar šo krēsliņu var reizē spēlēties arī vairāki bērni. Šobrīd produkts tiek pielāgots rūpnieciskai ražošanai, lai jau tuvākajā laikā visiem interesentiem būtu iespējams to iegādāties mazumtirdzniecības veikalos.

SIA MWF dibināta 2011. gada vidū ar mērķi radīt jaunus dizaina mēbeļu produktus, kā arī nodrošināt šo produktu ražošanu un pieejamību patērētājiem. Pally ir MWF pirmais dizaina produkts, ko uzņēmuma vadītāji nolēmuši laist rūpnieciskajā ražošanā.

SIA MWF pārstāvji norāda, ka dalība Kurzemes rūpnieciskā dizaina izstādē bija lieliska izvēle gan iespēja parādīt plašākai sabiedrībai jauno produktu, gan arī teicama motivācija turpmākam darbam. Īpaši tiek uzsvērts komandas darbs mērķu sasniegšanā.

Kurzemes rūpnieciskā dizaina izstāde norisinās no 4. janvāra līdz 20. februārim, no 6. līdz 20. februārim izstāde vērojama tirdzniecības centrā Damme, Rīgā. Iepriekš izstādi bija iespējams aplūkot tirdzniecības vietās Ventspilī, Liepājā un Kuldīgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja