Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 26. septembris
Kurts, Knuts, Gundars

Līvānu Stikla muzeju pārvietos uz plašākām telpām

6. novembra pēcpusdienā tika slēgtas Līvānu stikla muzeja vēsturiskās telpas Līvānos, Zaļajā ielā 23, informē muzeja pārstāvji. Sākot ar jauno tūrisma sezonu - 2013.gada pavasari - muzeja ekspozīcija  būs apskatāma Latgales mākslas un amatniecības centrā Līvānos, Domes ielā 1.

Svinīgo Līvānu stikla muzeja noslēguma pasākumu ar savu uzrunu atklāja Latgales Mākslas un amatniecības centra un šī brīža Līvānu stikla muzeja vadītāja Ilze Griezāne, piesakot arī pasākuma viesus: Līvānu stikla muzeja ilggadēju darbinieci Ināru Ostrovsku, Saeimas deputātu Jāni Klaužu un Līvānu novada mēru Andri Vaivodu. Pasākuma viesi un pārējie interesenti, kuri lielākoties bija bijušie Līvānu stikla fabrikas darbinieki, pasākuma laikā varēja kavēties atmiņās gan klausoties svinīgajās viesu uzrunās, gan arī skatoties vairākas padomju gados tapušas vēsturiskas filmas par stikla trauku tapšanas procesu un Līvānu stikla fabriku.

Pirms svinīgā noslēguma pasākuma, divu dienu garumā - 3. un 6. novembrī  vēl pēdējo reizi varēja skatīt Līvānu stikla muzeja vēsturiskās telpas Līvānu stikla muzeju Zaļajā ielā 23, kur tas vairāk nekā trīsdesmit gadus savus apmeklētājus bija priecējis kopš 1979. gada 6. novembra. Uz aicinājumu bez maksas vēl pēdējo reizi apmeklēt Līvānu stikla muzeju atsaucās vairāk nekā tūkstoš apmeklētāji – gan vietējie Līvānu novada iedzīvotāji, gan arī tādi, kas muzeja apskates dēļ bija mērojuši vairākus desmitus kilometru.




Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja