Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Samaitātā politiskā vide un dziesma, kura ļauj aizmirsties

Labrīt, V-Dienas lasītāji! Nu, ko. Rezumējam. Mums ir pagadījies prezidents, kurš uzskata, ka Kubā ļaudis dzīvo laimīgu un priecīgu dzīvi. Laikam tieši prieka skurbulī tik daudzi no viņiem kāpj laivās, plostos un bezmaz vai papes kastēs, lai šķērsotu jūru un nonāktu Amerikā.

Mums ir pagadījies aizejošs premjerministrs, kurš tā arī laikam pēdējā gada laikā neko nav sapratis izņemot savu augstprātīgi patmīlīgo pārliecību, ka viņš ir pats labākais, kas Latvijai jelkad ir gadījies, vienīgi viņš nav pratis sevi pietiekami daudz izskaidrot, turklāt masu informācijas līdzekļi ir kļuvuši par viņa oponentiem.

Mums ir pagadījies cilvēks, kurš acīmredzot varētu kļūt par nākamo premjerministru, kurš nevien savā Kuldīgā ir rīkojies nelikumīgi un ētiski apšaubāmi, bet arī ir sekmīgi nokārtojis smadzeņu pūderēšanas kursus par "līderību".

Mums ir pagadījies Radio un Televīzijas padomes priekšsēdētājs, kurš uzskata, ka Latvijai ir jāievēro Krievijas likumdošana, cenzūra sabiedriskajā televīzijā ir akceptējama lieta, un viņam pašam ne par ko nav jājūtas atbildīgam, jo tas, lūk, ir tikai viņa dikti personīgais viedoklis, un tas nekas, ka viņam ir pagadījies kļūt par valsts amatpersonu.

Cik jauki.

Bet es šovakar iešu klausīties Džo Kokeru, un brīdī, kad viņš dziedās manuprāt pašu lieliskāko dziesmu, kāda vien pasaules popmūzikas vēsturē ir sacerēta, "You Can Leave Your Hat On", es piecas minūtes varēšu nedomāt par to, cik līdz marasmam degradējusies ir mūsu politiskā vide, kurā patiešām labi cilvēki vienkārši tiek līdz kaulam samaitāti.

Jauku visiem dienu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja