Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Atkal runā par iespējamu Jackson 5 apvienošanos

Žermēns Džeksons, viens no brāļiem Džeksoniem, no kuriem, protams, slavenākais ir Maikls, pazinojis, ka beidzot notiks agrāk slavenās grupas “Jackson 5” atkalapvienošanās, ziņo BBC.Žermēns pastāstījis Austrālijas AP žurnālistiem, ka šis būšot “ģimenes pasākums”, kurā tiks iesaistīta arī māsa Dženeta.

Taču jāatgādina, ka līdzīgi paziņojumi izskanējuši jau iepriekš, taču turneja līdz šim tā arī nav tikusi realizēta. Žermēns gan to skaidro, ka esot nepieciešams ilgāks laiks, lai visi ģimenes locekļi varētu vienoties kopīgā projektā. Pēdējoreiz grupa oriģinālsastāvā uzstājās 2001.gadā, kad tika atzīmēti Maikla Džeksona 30 gadi mūzikā.  Taču kopš tā laika popmūzikas nu jau norietējusī zvaigzne neko tā īsti nav paveikusi. Pagājušogad viņš paziņoja, ka strādājot pie singla, kura ienākumi tiks novēlēti visiem viesuļvētras “Katrīna” upuriem, taču šie solījumi tā arī nematerializējās. Tāpat tika ziņots, ka Džeksons strādājot pie jauna lalbuma, kuram dziesmas raksta tādas ASV mūzikas zvaigznes kā Akons, Džons Ledžendsun will.i.am, taču joprojām projekta statuss nav skaidrs. Ģimenes ansamblis Jackson 5 , kurā piedalījās Tito, Marlons, Džekijs, Žermēns, Maikls un Rendijs Džeksoni, slavas virsotnēs nonāca septiņdesmitajos gados ar tādiem hitiem kā “I Want You Back”, “ABC” un “Shake Your Body (To The Ground)”.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja