Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Grupa "Limp Bizkit" apvienojas pasaules turnejai

Grupas "Limp Bizkit" pārstāvji paziņojuši, ka visi pieci grupas dalībnieki atkal apvienosies un jau pavasarī dosies pasaules turnejā, ziņo BBC.

"Limp Bizkit" savu muzikālo darbību izbeidza 2004.gadā, paziņojot, ka viņiem modernā mūzika sākusi šķist "pretīga un garlaicīga". Jau pirms tam 2001.gadā grupu pameta ģitārists Vests Borlands. 

"Limp Bizkit" ir uzskatāmi par nu-metala pionieriem, kas veiksmīgi savā mūzikā apvienoja rokmūziku un hip-hopa elementus. Grupu 1995.gadā dibināja Freds Dērsts, Vess Borlands, Sems Riverss, Džons Oto un DJ Lethal. 1997.gadā viņi izdeva savu debijas albumu "Three Dollar Bill".

Grupas populārākais albums "Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavoured Water" tika izdots 2000.gadā, un ar singlu "Rollin'"no šī albuma "Limp Bizkit" pirmo un vienīgo reizi nokļuva Apvienotās Karalistes mūzikas topu virsotnē.

Savā paziņojumā par atkal apvienošanos mūziķi atklājuši, ka izjukšanas brīdī grupu rokmūzika  bija nogurdinājusi krietni vairāk, kā paši dalībnieki viens otru. Taču viņi tagad ir gatavi jauniem izaicinājumiem. "Neatkarīgi no tā, kur mūsu dzīves ceļi pēc šķiršanās mūs aizveduši, esam sapratuši, ka tādu spēcīgu un unikālu enerģiju, kā kopā ar šiem ļaudīm, mēs nekur citur neesam atraduši. Tādēļ "Limp Bizkit" atgriežas", teikts grupas paziņojumā.

"Limp Bizkit" pasaules turnejā dosies pavasarī, un ir ieplānoti koncerti arī Austrumeiropā. Tāpat grupa uzstāsies festivālos "Rock Am Ring" un "Rock Im Park".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja