Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Grupas Austra Vecgada koncertu Palladium Rīga iesildīs pašmāju The WoW

Daudzsološā latviešu grupa The WoW, kas pavisam nesen iesildīja grupu Instrumenti, 31.decembra vakarā uzstāsies koncertzālē Palladium pirms kanādiešu grupas Austra Vecgada koncerta, portālam Diena.lv vēsta Palladium Rīga pārstāvji.The WoW sevi kā muzikāli spēcīgu komandu Latvijas popkultūrā pieteica 2010.

gada pavasarī, sniedzot koncertus dažādās Latvijas pilsētās un uzstājoties vairākos vasaras festivālos, tai skaitā Positivus, Pīlādzis un Piena festivāls, kurā arī prezentēja sadarbībā ar grupu Instrumenti ierakstīto singlu Freaked Out. Šī gada vasarā grupa prezentēja savu pirmo singlu _Let Me Out. _Elektropopa grupas The WoW sastāvā apvienojušies profesionāli mūziķi ar daudzu gadu muzikālo un skatuves pieredzi - soliste, Sony Jazz Stage laureāte Maija Gaile, basģitārists Valters Sprūdžs, kas sadarbojas arī ar dziesminieku Goran Gora, bundzinieks Uģis Eihvalds no grupas Sigma un ģitārists Jānis Lācis. Vecgada vakara koncerts ar grupām The WoW un Austra notiks 31.decembrī koncertzālē Palladium. Ieeja koncertzālē no plkst. 19. The WoW uz skatuves kāps plkst. 20, bet grupas Austra uzstāšanās paredzēta plkst. 21. Koncerts beigsies īsi pirms plkst. 23.

Biļetes uz koncertu pieejamas Biļešu servisa tirdzniecības vietās visā Latvijā un internetā www.bilesuserviss.lv.

Kā vēstīts iepriekš, grupa Austra Vecgada vakarā koncertzālē Palladium uzstāsies ar īpašu koncertu. Kanādiešu grupa Austra ar latviešu izcelsmes dziedātāju Keitiju Štelmani priekšgalā ir viena no šī  gada aizraujošākajiem atklājumiem pasaules populārajā mūzikā.

Austra bija īpaši gaidīti viesi jau šī gada Positivus festivālā, un pēc negaidītās dalības atcelšanas festivālā tūdaļ tika meklētas jaunas iespējas, lai Austra uzstātos Latvijā vēl līdz gada beigām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja