Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Grupas ”Device” dalībnieks Rassells dodas koncertturnejā

 Latviešu vecākās R’n’B un Hip Hopa stilā muzicējošās apvienības ‘‘Device‘‘ dalībnieks Rassells sadarbībā ar ierakstu kompāniju “Platforma Music“ izdos savu pirmo soloalbumu. Par godu šim notikumam Rassells dodas Latvijas koncertturnejā, lai iepazīstinātu ar dziesmām no topoša albuma. Paredzēts, ka jaunais albums pie klausītājiem nonāks šā gada decembrī.


Koncertturneja ir ieplānota kā grandiozs šovs, kurā bez Rassella dalību ņems Dj Aldzi un backvokālists Putna. Tūre tiks atklāta jau šonedēļ 1.novembrī ar koncertu Valkas rajona Grundzāles tautas namā. Tūre turpināsies ar koncertiem Skrundā (8.novembrī), Cēsīs (14.novembrī), Bauskā (15.novembrī), Viesītē (17.novembrī). Rassella koncertūre noslēgsies Rīgā ar iespaidīgu koncertu nakts klubā ‘’La Roca”.


Vairākas no gaidāmā albuma dziesmām Rassells ir iedziedājis kopīgi ar citiem Latvijā populāriem mūziķiem. Arī iepriekšējos gados, savā muzikālajā darbībā “Device“ bija vairākas veiksmīgas sadziedāšanās ar citām Latvijas zvaigznēm. Kā viena no pirmām Latvijas muzikālos topus apriņķoja dziesma “Ātrāk, augstāk, tālāk“, kas tika veidota sadarbībā ar saviem Liepājas kolēģiem “Fominu un Kleinu“.Tad sekoja veiksmīgi dueti ar Mārtiņu Freimani un Ladybird.


Pašlaik klausītāji tiek iepazīstināti ar divām jaunām dziesmām no topošā albuma. Dziesmā ”Es Tevi vairs nemīlu” Rassells atkal izdzīvo neseno šķiršanos no savas ilggadējās draudzenes un bērna mātes, savukārt otrs singls ir slavenās grupas ‘’Level 42” dziesmas ”Lessons in love” kaverversija.


Sekojošā koncertturneja noritēs dažādās Latvijas pilsētās, un būs kā grandiozs vairāku stundu pasākums, kurš sevī iekļaus diskotēku un ”Rassella” stundu garu performanci. Pirms dziedātāja koncerta, kurš sāksies ap pusnakti, apmeklētājus karstos R’n’B ritmos izklaidēs Dj Kriss Mathaw  no Lielbritānijas.




Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja