Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Ja tikai uz mani viņš paskatītos!

Spāņu dziedātājs Enrike Iglesiass pērn sniedza divus koncertus Tallinā un vienu Viļņā — visas biļetes bija izpārdotas. Uz kaimiņvalstīm devās arī daudzas Enrikes fanes no Latvijas. Šoreiz viņām būs jāmēro daudz īsāks ceļš — 27.aprīlī Hulio Iglesiasa dēls dziedās Arēnā Rīga. 2008.gada nogalē mūziķis izdeva labāko dziesmu izlasi, kuru popularizē jaunākajā pasaules turnejā.
Rīgai tuvojas siržulauzējs Enrike Iglesiass ar savu labāko dziesmu programmu

2006.gada vasarā Enrike dziedāja konkursa Jaunais vilnis koncertā Jūrmalā. Visiem ir zināms, ka toreiz viņš nepatīkami pārsteidza maestro Raimondu Paulu, uzstāšanās laikā uzlecot uz žūrijas galda Dzintaru koncertzāles vidū un šūpojot gurnus. Taču vispār Enrike ir kārtīgs jaunietis bez kaitīgiem ieradumiem. Par augstākā ranga globālo zvaigzni, kuru mīl ne tikai kvartālos, kur skan spāņu valoda, viņš kļuva gadsimtu mijā, kad latino pops bija dominējošais vieglās mūzikas žanrs. Enrike nekad nebija tik grezni pompozs kā Dženifera Lopesa un tik seksīgi izaicinošs kā Rikijs Mārtins. Savs puisis, vienkāršs un bez īpašām pretenzijām — tāds bija viņa pozicionējums mūzikas tirgū. Viņš dziedāja tikpat nepretenciozas dziesmas, kas nekad nevarēja novest fanus līdz tādam neprātam kā, piemēram, Rikija Mārtina Livin" La Vida Loca. Bet kur tagad ir Rikijs? Viņš auklē dvīnīšus, kurus viņam pērn dzemdēja surogātmāte, un pagaidām neplāno atgriezties uz skatuves. Dvīņi piedzima arī Dženiferai Lopesai — viņas karjerā ir pauze. Turklāt 33 gadus vecais Enrike, kurš savlaicīgi nodrošināja sev preses uzmanību, kameru priekšā gozējoties ar bijušo tenisisti Annu Kurņikovu, joprojām brauc apkārt pasaulei un pulcē pilnas zāles. Eksaltētas meitenes dzied līdzi Enrikes hitiem Bailamos, Rhythm Divine, Hero, Be With You, Not In Love un Escape, klusībā cerot: ja tikai uz mani tu paskatītos!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja